Ποδόσφαιρο

Λάρσον ο «εκτελεστής» – Όλα τα γκολ του με τον Άρη (videos)

Μπορεί ο Ντάνιελ Λάρσον να έχει σκοράρει (μόνο) πέντε γκολ συνολικά με τη φανέλα του Άρη, όμως όλα ήταν κομβικά και έδωσαν βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του.

Μαζί θα δούμε κάθε γκολ που έχει σκοράρει ο Σουηδός εξτρέμ και το πόσο σημαντικά ήταν.

  1. Η γκολάρα στην Τρίπολη (0-3) – 2018/19

Ο Άρης «έτρεχε» ένα σερί δύο νικών – ψυχολογίας και πήγε στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον Αστέρα με υψηλή απόδοση από τα πρώτα λεπτά. Ο Λάροσν στο 10ο λεπτό, πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε λίγο προς το κέντρο και έπιασε ένα τρομερό σουτ για το 0-1.

2. Έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα της ΑΕΚ – (2-0) 2018/19

Οι αμυντικοί της ΑΕΚ έκαναν το… λάθος να αφήσουν πολλά μέτρα ανοιχτό χώρο στον Λάρσον, στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, ο Σουηδός έτρεξε όλο το χώρο και στο κατάλληλο σημείο πλάσαρε τον Μπάρκα και έκανε το 1-0

3. «Λατρεύει» την ΑΕΚ (1-1) – 2019/20

Κάθε φορά που συνάντησε ο Ντάνιελ Λάρσον την ΑΕΚ, τη φιλοδώρησε με ένα γκολ. Μετά την περυσινή σεζόν, στο «Κλ. Βικελίδης», ο 32χρονος μπήκε ως αλλαγή στο φετινό ματς στο ΟΑΚΑ και λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 0-1 για τον Άρη. (Το γκολ στο 2:58 του βίντεο).

4. Έσωσε τον Άρη από τα χειρότερα με τη Λαμία (1-1) – 2019/20

Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, ο Λάρσον είδε τον Φετφατζίδη να κάνει ωραία ενέργεια, δίνοντας χώρο στον Γκάμα που πήρε τη μπάλα και τον Πορτογάλο να του πασάρει στο σημείο του πέναλτι, εκεί που ο Σουηδός με όμορφο πλασέ έκανε εύκολα το 1-1. (Το γκολ στο 2:11 του βίντεο)

5. Γκολάρα στο ντέρμπι, έβαλε τον Άρη στο παιχνίδι (4-2) – 2019/20

Παρότι ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο «Κλ. Βικελίδης», ο Λάρσον, ως από μηχανής θεός, με τον ίδιο τρόπο που είχε σκοράρει στην Τρίπολη (θυμηθείτε πιο πάνω) έκανε το 1-1 για τον Άρη και άλλαξε ριζικά την εικόνα της ομάδας.

(Στο 0:20 το γκολ του Λάρσον)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button