Ποδόσφαιρο

Κύριος μέχρι τέλους

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο προπονητής που οδήγησε τον Άρη στη Super league. Μπορεί η ομάδα να μην έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο όμως ο Αιγιωτης τεχνικός κέρδισε τον σεβασμό όλων των φιλάθλων του Άρη. 

Όταν πέρσι το καλοκαίρι ο Δημήτρης Σπανός αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ομάδος, πολλοί φίλαθλοι δήλωναν τη δυσαρέσκειά τους. Ο Δημήτρης Σπανός από την προετοιμασία μέχρι και σήμερα δούλευε σκληρά προκειμένου να πετύχει το στόχο της ανόδου. Χωρίς να κάνει μεγάλες δηλώσεις και πάντα σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο του Άρη.

Δεν θα πουμε ότι επί ημερών του ο Άρης διεκδικούσε δάφνες ποιότητος στο ποδόσφαιρο που έπαιζε, όμως η ομάδα ήξερε να παίρνει τα αποτελέσματα. Η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδος μαρτυρά άλλωστε τη δυσκολία της ανόδου. Ο Άρης συγκέντρωσε 85 βαθμούς έχοντας μόνο μια ήττα με τον ΟΦΗ.

Όμως ακόμη και όταν η ομάδα πέτυχε τον στόχο της ανόδου και οι ποδοσφαιριστές ήταν αδιάφοροι ο Δημήτρης Σπανός έκανε τα πάντα για να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Δίνοντας μάλιστα ευκαιρίες σε όλο του το ροστερ.

Έτσι πάρα τις πολλές απουσίες στον χθεσινό αγώνα με την Καρδίτσα , με τον Άρη να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ο Δημήτρης Σπανός συναισθάνομενος το DNA του συλλόγου έπαιξε για τη νίκη.   Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης και γνωρίζοντας πως είναι το τελευταίο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία του Άρη δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες και να εμψυχώνει τους παίκτες του.

Τελικά ο Άρης στα τελευταία λεπτά πήρε μια νίκη που έστειλε πολλαπλά μηνύματα. Έστειλε το μήνυμα πως ο Άρης ούτε χαρίζεται ούτε σκύβει το κεφάλι αλλά παίζει πάντα για τη νίκη. Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες.  Όπως είπε ήθελε να τονώσει το φρονιμα του κάθε αρειανου και το κατάφερε.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button