Ποδόσφαιρο

Έδωσε τέλος στο μαρτύριο και επισφράγισε την επιστροφή

Το μαρτύριο των χαμηλών κατηγοριών τελείωσε και  επίσημα, ο Άρης με τη σημερινή του νίκη τερμάτισε 2ος με 85 βαθμούς και επισφράγισε το εισιτήριο της επιστροφής στη Super League.

Ένας μαύρος κύκλος έκλεισε σήμερα για τον Άρη. Ο Δημήτρης Σπανός μαζί με τους συνεργάτες τους κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Super League.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα φάνταζε ως διαδικαστική διαδικασία, καθώς οι κίτρινοι του Δημήτρη Σπανού είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την 2η θέση. Από τη άλλη πλευρά οι παίκτες της Αναγέννησης καιγόντουσαν για τους βαθμούς προκειμένου να παραμείνουν στη κατηγορία. Ωστόσο ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο (72-28 κατοχή, 4 (2) – 1 (1) τελικές), δείχνοντας την μεγάλη διαφορά ποιότητας, παρά τις πολλές αλλαγές του Δημήτρη Σπανού στο αρχικό σχήμα.Ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε τους  Καντιμοίρη, Μπούρμπο, Μαραγκό, Κανακούδη, Τσουμάνη, Νίκιτς, Μουμίν, Πασά, Μπαργκάν, Παυλίδη και Μπαστακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο που σηματοδοτήθηκε από την είσοδο του νεαρού Κλιγγόπουλου στη θέση του Μπούρμπου, θύμιζε περισσότερο αγγαρεία για τον Άρη, με την Καρδίτσα να βολεύεται στο έπακρο με τον βαθμό της ισοπαλίας, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μοναδική καλή στιγμή για τους κίτρινους ήταν το σουτ του Νίκου Τσουμάνη, που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Καρδίτσας.

Όμως ο Άρης ήταν αυτό που πέτυχε γκολ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε ο Πασάς. Άλλωστε ο Γιάννης Πασσάς είναι αυτός που έχει δώσει πολλές λύσεις στη φετινή ομάδα.  Ο Λώττας δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε τη νίκη από τα έντεκα βήματα στους «κιτρινόμαυρους»!

Παρά τα παράπονα των γηπεδούχων και δεν υπήρξε οφ σάιντ και ο Πασάς ανατράπηκε πεντακάθαρα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τον Άρη να τερματίζει οριστικά δεύτερος και την Αναγέννηση να υποβιβάζεται, καθώς ήθελε τον βαθμό της ισοπαλίας για να παραμείνει στην κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button