Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Σε αναμονή οι SL2, FL και το format

Την ώρα που οι SL2 και FL προσπαθούν να πάρουν έγκριση από αρμόδιας επιτροπής των λοιμωξιολόγων για να κάνουν σέντρα, έχει φτάσει 16 Νοεμβρίου και δεν γνωρίζουμε ακόμα τι format θα έχει το Κύπελλο. Από τη μία η πανδημία του κορωνοϊού, το lockdοwn και το… πάγωμα της δράσης στις πιο κάτω κατηγορίες και από την άλλη ένα format που είναι ανάγκη να αλλάξει, αλλιώς δεν θα τελειώσει η διοργάνωση.

 Στην παρούσα φάση η προσπάθεια γίνεται για να γίνει πιο απλό το format και να στηριχθεί κυρίως στις ομάδες των SL1 και SL2 έτσι ώστε να ολοκληρωθεί στην ώρα του το Κύπελλο. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Χωρίς SL2 σε εξέλιξη, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ούτε μπορούν να προπονηθούν, ούτε να παίξουν.

Το χρονικό πλάνο ήθελε τις ομάδες της SL1 να ξεκινήσουν του αγώνες Κυπέλλου μες στον Δεκέμβριο και τους Ευρωπαίους αργότερα. Αυτό όμως ενδεχομένως να αλλάξει και να ενταχθούν στη διαδικασία του Κυπέλλου νωρίτερα οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Η ΕΠΟ έχει ορίσει πάντως Δ.Σ. για τις 11 το πρωί της Τρίτης (17/11) όπου ένα από τα κεντρικά της θέματα θα είναι η τύχη των SL2 και FL.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button