ΓενικάΠοδόσφαιρο

Θετικός ο Σουάρες – Χάνει Μπαρτσελόνα

Η ομοσπονδία της Ουρουγουάης ανακοίνωσε ότι ο Λουίς Σουάρες προσβλήθηκε από κορωνοϊό, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός στο αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο αντάμωμα με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα.

Ο 33χρονος επιθετικός, όμως, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, όπως και ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένιο, Ροντρίγκο Μουνιός, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού προηγουμένως το Σάββατο (14/11) είχε βρεθεί θετικός και ο αριστερός μπακ της Παλμέιρας, Ματίας Βίνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως και ένας υπάλληλος της ομοσπονδίας ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός, είναι καλά στην υγεία τους και ακολουθούν τα ανάλογα υγειονομικά μέτρα. Εκτός από το ματς με την Μπαρτσελόνα και πιθανόν έναν – δύο ακόμα της Ατλέτικο, ο Σουάρες θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με την Βραζιλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button