Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: “Δεν πρέπει κανένας Αρειανός να ξεχνάει τον στόχο της ομάδας να αλλάξει κατηγορία, πρώτα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα”

Ο παλαίμαχος του Άρη Κώστας Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για τον Άρη:

Δεν πρέπει κανένας Αρειανός να ξεχνάει τον στόχο της ομάδας να αλλάξει κατηγορία, πρώτα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Χωρίς να θέλω να θίξω την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, όταν εμείς θα ανέβουμε κατηγορία θα θυμάται κανένας αυτά τα παιχνίδια; Δεν νομίζω. Γιατί δεν θέλουμε  να θυμόμαστε αυτά τα παιχνίδια.

Όταν παίρνουμε το αποτέλεσμα είναι ωραίο συναίσθημα, η ομάδα μας δε γνώρισε το τρίτο αποτέλεσμα και δύσκολα θα δουν κακό αποτέλεσμα και εκεί δείχνεις ότι είσαι ομάδα, που παρόλο ότι δεν είναι η μέρα σου σαν Άρης κερδίζεις γιατί προσπαθείς.

Πρέπει πάντα να ζητάμε το καλύτερο στην ομάδα και αυτό θα μας δώσει την άνοδο στους βαθμούς. Μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχουμε απώλειες μεγάλες και το διαχειρίζεται καλά.

Η δική μου άποψη είναι ότι εμείς πρέπει να ανταγωνιστούμε τον εαυτό μας, δεν νομίζω να έχουμε άλλη πίεση, ίσως κάποια παιδιά να το έχουν με το βάρος της φανέλας και γι’ αυτό να υπάρχει μια πίεση.

Εμείς πρέπει να κοιτάμε πάντα την δική μας ομάδα, έτσι πορεύεται και η ομάδα και ο προπονητής και γι’ αυτό είμαστε εκεί που είμαστε.

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

Και η Μπαρτσελόνα άμα πεις τώρα, χρειάζεται ενίσχυση, πρέπει να το κοιτάμε σαν σύνολο πάντα, όλες οι ομάδες χρειάζονται, αν πουν οι υπεύθυνοι ότι χρειαζόμαστε κάποια μεταγραφική ενίσχυση, ας το κάνουν, αυτοί το ξέρουν καλύτερα.

Για τον προπονητή του Άρη:

Ο καλός ο προπονητής βλέπει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά σαν άνθρωπο και δεν έχει κανένα θέμα με κάποιον παίκτη, γι’ αυτό πάνω από όλα ειναι ο Άρης και το βλέπει ο κύριος Σπανός αυτό.

Ο κάθε παίκτης πρέπει να μπαίνει μέσα και να προσφέρει πρώτα για την ομάδα και μετά  για τον εαυτό του.

Ένα σχόλιο για τον Άγγελο Τσιπούρα και την σουίτα στο Χαριλάου που πήρε το όνομα του:

Ο πατέρας του Άγγελου είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος  αυτό που έγινε πέρσι ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και σαν Άρης ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε και ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα αυτό που νιώσαμε.

Για το  σκάνδαλο με τον Κώστα Ζουράρη:

Εμείς φταίμε που τους βγάζουμε στην βουλή και μετά φταίνε οι ίδιοι, ας τα βλέπουμε μπροστά μας. Έπρεπε να πούμε πολλά ακόμη αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button