Ποδόσφαιρο

“Κρεμάει” τα παπούτσια του ο Κόκε και συγκινεί με το “αντίο” του στον Άρη

Ο Σέρχιο Κόκε κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και στο “αντίο” του έκανε ειδική αναφορά στον ΑΡΗ.

Ο Ισπανός αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών. Αφού ευχαρίστηκε συμπαίκτες, προπονητές και φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκε, έκανε ειδική αναφορά στα όσα έζησε όταν αγωνίστηκε στον ΑΡΗ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πήρε πολλά περισσότερα από τον Σύλλογο απ’ ότι ήταν σε θέση να προσφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ισπανού με την οποία γνωστοποίησε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας:

“Γεια σας, σήμερα ολοκληρώνεται για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μπορώ να πω πως νιώθω περήφανος για ό, τι έχω βιώσει όλα αυτά τα χρόνια.Είναι μια σημαντική μέρα σήμερα.Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θέλω να σας ανακοινώσω ότι αφήνω αυτό που με έκανε περισσότερο ευτυχισμένο από οτιδήποτε άλλο στην ζωή μου. Ίσως νωρίτερα από ότι υπολόγιζα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω.Είχα την ευκαιρία να παίξω σε άλλο επίπεδο, αλλά δεν μου έδιναν το κίνητρο για να συνεχίσω. Θα ήθελα πλέον με όλες τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει, να συμβουλεύσω όλα αυτά τα παιδιά που σήμερα έχουν όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές. Είναι όμως τόσα πολλά αυτά που έχω ζήσει, που θα πρέπει να γράψω βιβλίο! Το καλύτερο είναι να έχουν φιλοδοξίες και την τύχη για να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τις ομάδες τους προπονητές κτλ από τις ομάδες που έχω παίξει. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς των αντίπαλων συλλόγων που με έκαναν να ζήσω αυτό το άθλημα με τόσο πάθος. Φτάνοντας στα 34 χρόνια μου μπορώ να πω ότι λίγο πολύ αφιέρωσα τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο. Τώρα θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο για εμένα, από εκεί που ξεκίνησαν όλα όταν ήμουν 5 ετών και έπαιξε στην ομάδα της Segalerva έδαφος. Έχω πάθος για το ποδόσφαιρο και θέλω να συνεισφέρω στην ανάπτυξή του και να μεταδώσω τον ενθουσιασμό μου. Το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με παροτρύνουν να το κάνω,  οπαδούς που θέλουν να με δουν ξανά να παίζω. Θέλω να μοιραστώ όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί τους. Ελπίζω να σας δω σύντομα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά αυτή τη φορά ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός.

Τέλος θέλω να πω αντίο σε μια ομάδα που ήταν πολύ ιδιαίτερη για μένα… Στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Εκεί αισθάνθηκα μέρος της οικογένειάς τους, πήρα περισσότερα πράγματα από ότι ήμουν σε θέση να δώσω. Θα έχω για μια ζωή αυτό το κλαμπ στην καρδιά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ … Αντίο, φίλοι μου, θα μου λείψετε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button