Μπάσκετ

Κούκοτς: «Κλαίγαμε όλοι στο πρώτο “αντίο” του Τζόρνταν»

Ο Τόνι Κούκοτς αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στο εσωτερικό των Σικάγο Μπουλς το 1993, όταν ο Μάικλ Τζόρνταν ανακοίνωσε το πρώτο… αντίο στα παρκέ.

Πριν επιστρέψει για το δεύτερο, μεγαλοπρεπές threepeat με τους Μπουλς (1996-1998), ο Τζόρνταν είχε αφήσει τα παρκέ το 1993 κι είχε σκορπίσει θλίψη στον οργανισμό των Μπουλς. Ο Κούκοτς είχε γίνει draft εκείνο το καλοκαίρι και μίλησε στο NBC Sports για το πώς αντιμετώπισε το συγκεκριμένο γεγονός.

«Πήγα στους Μπουλς που ήταν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ. Όλοι ήξεραν τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Δεν ήταν εύκολα για μένα. Αλλά όλοι με βοήθησαν. Ήταν πολύ στενάχωρο που λίγο καιρό αργότερα ο Μάικλ αποφάσισε να φύγει. Όταν άκουσα ότι αποσύρεται, ήταν σαν να ράγισαν οι ελπίδες μου για κατάκτηση του τίτλου. Όλοι έκλαιγαν στην ομάδα, ακόμη κι εγώ» ανέφερε και προσέθεσε στη συνέχεια:

«Ο Μάικλ ήταν πάντα επιθετικός. Καμιά φορά, όταν με έβλεπε να είμαι down, με πλησίαζε, με χτυπούσε στον πισινό και μου έλεγε “σ’ αγαπώ, Γιουγκοσλάβε αδερφέ μου”. Κι εγώ του έλεγα “όχι, όχι, όχι. Είμαι Κροάτης”. Μου έχουν μείνει πολλές αναμνήσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button