Γενικά

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 21 νέα κρούσματα – 352 συνολικά

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας η Ελλάδα έφτασε τα 352 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Το απόγευμα της Κυριακής η Ελλάδα είχε 331 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσει τα 51 κρούσματα έχουν απροσδιόριστη προέλευση, δεν γνωρίζουμε δηλαδή από που νόσησαν. Από τα κρούσματα 65 ασθενείς νοσηλεύονται, οι 9 εκ των οποίων διασωληνωμένοι. 

Οι διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται σε νοσοκομείο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι 10 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο.

Την ίδια ώρα, το 51% των ασθενών που νοσηλεύονται, είναι άνδρες.

Ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε τη σημασία ενίσχυσης του συστήματος υγείας με πρόσθετα κονδύλια και ανθρώπινο δυναμικό. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ μετατρέπεται σε νοσοκομείο για τον κορονοϊό, ενώ σε αρκετά άλλα νοσοκομεία έχουν διαμορφωθεί ειδικές πτέρυγες. Διαβεβαίωσε δε, ότι οι προσλήψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έχουν ήδη αρχίσει, ενώ διευκρίνισε ότι οι πρόσθετες χρηματοδοτήσεις θα ξεπεράσουν τα 200 εκατ. ευρώ.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επαναλάβει τη σημασία απομόνωσης των κατοίκων, καθώς και τη σημασία του περιορισμού των επαφών

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button