ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κλοπ: «Εκμεταλλεύονται ότι θέλει όλος ο κόσμος να δει τη Λίβερπουλ, κανείς δεν νοιάζεται για εμάς» (video)

Κατά της Premier League και του καναλιού BT ξέσπασε στη συνέντευξη του πριν την ρεβάνς με την Μπενφίκα, ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ λόγω του ιδιαίτερα βεβαρημένου προγράμματος που η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ εφόσον αποκλείσει την Μπενφικα στο Ανφιλντ και περάσει στα ημιτελικά του Champions League, πράγμα που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, θα έχει να αντιμετωπίσει την Νιουκάστλ το Σάββατο 30/04 στις 12:30 για την 35η αγωνιστική της Premier League ενω θα έχει ήδη προηγηθεί ευρωπαϊκός αγώνας μεσοβδόμαδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ευτυχώς είμαστε καλοί και δεν έχουμε τελειώσει από κάποιον στόχο μας νωρίς… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κάθε επόμενο ματς και μετά την Μπενφίκα παίζουμε με τη Σίτι. Αν περάσουμε στα ημιτελικά, μετά έβαλαν την Νιούκαστλ νωρίς το μεσημέρι για το πρωτάθλημα. Ο κόσμος εκμεταλλεύεται το ότι “η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα που θέλει να δει όλος ο κόσμος” και κανείς δεν νοιάζεται για εμάς. Ακούγομαι αγριεμένος, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται.

Αν μου βρείτε άλλο πρωτάθλημα στον πλανήτη και άλλο τηλεοπτικό δίκτυο που θα βάλουν ομάδες που βρίσκονται σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης να παίξουν νωρίς το μεσημέρι για το πρωτάθλημα, θα αντιδράσουν. Στην Αγγλία δεν αντιδρά κανείς. Και απλά αυτό που κάνουμε είναι να βγάζουμε ό,τι δυνάμεις έχουμε για να παραμένουμε εντός στόχων. Αν δεν είχαμε αρκετούς παίκτες προφανώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ αυτή τη στιγμή, θα είχαμε ελεύθερη την εβδομάδα γιατί θα είχαμε αποκλειστεί»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button