Ποδόσφαιρο

Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διατητές των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ

Η είδηση με τα μη θεωρημένα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν φέρνει προβλήματα μόνο στην ομάδα. Μπελάδες και για τους διαιτητές των… τελευταίων αγώνων που «σφύριξαν» τον ΠΑΟΚ

Η Ένωση έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή 12 παικτών των Θεσσαλονικέων. Ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος παρατήρησε ότι η κάρτα υγείας 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, είχε λήξει από τις 30 Ιουνίου και δεν είχε ανανεωθεί. Σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή τους είναι αντικανονική και η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση εντός 48ωρών.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί η ΑΕΚ, τότε θα πάρει το παιχνίδι «στα χαρτιά» και θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 4 αναμετρήσεις των play off της Superleague 1 με «ληγμένα» δελτία, αλλά κανείς δεν το παρατήρησε. Γι αυτούς τους αγώνες, δεν κινδυνεύουν, καθώς έχει παρέλθει η προθεσμία κατάθεσης ένστασης. Αντιθέτως όμως, οι διαιτητές των τεσσάρων αυτών αναμετρήσεων, κινδυνεύουν με τιμωρία.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ (Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη / Ημαθίας), ΟΦΗ (Στέφανος Κουμπαράκης / Θράκης και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης / Χανίων), Παναθηναϊκό (Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης / Ηπείρου) και Ολυμπιακό (Ευάγγελος Μανούχος / Αργολίδας και Φώτιος Φωτιάδης Καστοριάς) αναμένεται να τους απαγορευτεί να διευθύνουν ματς “για τουλάχιστον 3 μήνες”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button