Ποδόσφαιρο

Κατώτερος των προσδοκιών…

Ο Άρης ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 2-0, με την εικόνα του στο γήπεδο να προβληματίζει

Ηταν μια κακή εμφάνιση… Ο Άρης έχασε από την ΑΕΚ με 2-0, σε ένα ματς που ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, με τα τέρματα που πέτυχε ο Πόνσε ως το 14′. Οι “κίτρινοι” ήταν κατώτεροι των προσδοκιών και δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν την ΑΕΚ.

“Εφιαλτικό” το ξεκίνημα με 2-0, κακή η απόδοση του Άρη στο πρώτο μέρος

Στο ξεκίνημα του ματς και πιο συγκεκριμένα στο 6′, ο Βερστράτε είδε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και στο 9′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Χατζισαφί γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Πόνσε βρέθηκε στην πορεία αυτής και σκόραρε μπροστά από τον Κουέστα, προλαβαίνοντας τον Μπράμπετς. Ενα σουτ του Παναγίδη στο 10′ κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη ενώ η ΑΕΚ πέτυχε νέο γκολ (14′), με νέα κακή αντίδραση στο κέντρο της άμυνας των “κιτρίνων”.

Πάλι ο Πόνσε ήταν ο σκόρερ, με τον συγκεκριμένο παίκτη να βρίσκεται στην πλάτη των Μπράμπετς και Μοντόγια και να κάνει το 2-0. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη ήταν με τον Σαβέριο στο 15′. Ο τελευταίος έπιασε το σουτ και ο Αθανασιάδης απέκρουσε δύσκολα. Στο 30′ ο Ρότα έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζησαφί φάνηκε να αιφνιδιάζεται και δεν μπόρεσε να πιάσει την μπάλα όπως θα ήθελε για να απειλήσει τον Κουέστα από πλεονεκτική θέση.

Στο 30′ ο Ρότα έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζησαφί φάνηκε να αιφνιδιάζεται και δεν μπόρεσε να πιάσει την μπάλα όπως θα ήθελε για να απειλήσει τον Κουέστα από πλεονεκτική θέση. Ο Άρης δυσκολευόταν πολύ να κυκλοφορήσει την μπάλα και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Το σουτ του Τσούμπερ στο 42′ έφυγε ψηλά άουτ και το πρώτο μέρος τελείωσε με 2-0, με τον Άρη να είναι κακός.

Δεν άλλαξε τίποτα…

Στις αρχές του β’ μέρους, ο Μάντζιος έκανε δυο αλλαγές. Εκτός βγήκαν οι Ζουλ και Μοντόγια ενώ στο ματς πέρασαν οι Φατόρε και ο Νταρίντα. Ως το 55′ δεν άλλαξε κάτι τρομερά όσον αφορά την εικόνα του Άρη ενώ ακολούθησε μια κεφαλιά του Βίντα και ένα σουτ του Τσούμπερ ως το 60′.

Ακολούθως, στον αγώνα πέρασαν οι Μορόν και Μάνου, καθώς ο Άρης συνέχιζε να μην είναι επικίνδυνος και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα. Οι παίκτες που βγήκαν εκτός, ήταν οι Φετφατζίδης και Σαβέριο. Ο Βέλεθ πήρε τη θέση του Ανσαριφάρντ στο 76′ και φαινόταν διαδικαστικού χαρακτήρα η συνέχεια του αγώνα. Ενα σουτ του Μορόν στο 85′ έφυγε άουτ και το παιχνίδι τελείωσε 2-0.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα (77′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (68′ Λιούμπισιτς), Ελίασον (77′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (68′ Αραούχο), Πόνσε (84′ Φερνάντες)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια (46′ Φατόρε), Ρόουζ, Μπράμπετς, Ζουλ (46′ Νταρίντα), Βερστράτε, Παναγίδης, Σαβέριο (64′ Μορόν), Φετφατζίδης (63′ Μανού Γκαρθία), Ανσαριφάρντ (75′ Βέλεθ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button