Ποδόσφαιρο

Κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε (0-2) από τον Ατρόμητο

Ο Άρης έμεινε πίσω από το πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ένα παιχνίδι που τον δικό της ρόλο έπαιξε η έντονη βροχόπτωση

Ανήμπορος να αντιδράσει…

Καλύτερα ξεκίνησε ο Άρης που βρέθηκε στην περιοχή του Ατρομήτου αρκετές φορές στα πρώτα λεπτά, ενώ στο 7′ απείλησε με κεφαλιά του Ντιγκινί.

Ο Άρης απείλησε άλλη μια φορά στο 16′ με σουτ του Ροζ, ένα λεπτό αργότερα όμως μετά από σέντρα του Κουλούρη ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 0-1.

Στα επόμενα 20 λεπτά ο Άρης έδειξε επηρεασμένος από το γκολ που δέχθηκε, δεν μπορούσε να απειλήσει με τον Ατρόμητο να είναι τελικά αυτός που κάνει το 0-2 με γκολ του Κουλούρη.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τους κιτρινόμαυρους πάντως να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Πολύ, βροχή, λίγο ποδόσφαιρο και “κρύα” ήττα

Άλλαξε τα πλάνα του ο Παντελίδης για το δεύτερο μέρος, βγάζοντας τον Φετφατζίδη στο 52ο λεπτό, για να περάσει ο Γιουνές στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ντιγκινι να περνάει πίσω από τον Τυνήσιο.

Στο 61′ ο Μέγιερι μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντιγκινί, ενώ δυο λεπτά αργότερα οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μετά από σουτ του Γκαρσία.

Οι Βέλεθ και Ματίγια σούταραν από μακριά, με τον αγώνα πάντως να λήγει με το 0-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο λόγω της βροχόπτωσης, με τον Άρη πάντως να κάνει γενικότερα πολλά λάθη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button