Ποδόσφαιρο

Καταιγιστικός και ασταμάτητος Άρης, «διέλυσε» τον ΠΑΟΚ με 4-2!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Άρης ήταν καταιγιστικός στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και φιλοδώρησε τον ΠΑΟΚ με τέσσερα γκολ.

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ:

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΤΑΣΗ

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε γκολ για τον ΠΑΟΚ, στο 10ο λεπτό. Ο Πέλκας δοκίμασε σουτ, ο Κουέστα απέκρουσε και στο «ριμπάουντ» ο Σφιντέρσκι πλάσαρε για το 0-1.

Πολύ καλή στιγμή έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 12′ όταν ο Μίσιτς από πλεονεκτική θέση, αμαρκάριστος, πλάσαρε, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 17′, ο Άρης βγήκε σε κόντρα επίθεση, ο Λάρσον πήρε τη μπάλα από αριστερά, συνέκλινε μέσα στην περιοχή και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, γράφοντας το 1-1.

Στο 21′ ο Σφιντέρσκι δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από λάθος του Ματίγια, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η σέντρα του Κόρχουτ έφτασε στο κεφάλι του Βέλεθ και ο Ισπανός στο 41′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή του σκορ.

ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος του αγώνα μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη. Το φάουλ του Ματίγια μπέρδεψε τον Ζίβκοβιτς και ο Ροζ με κεφαλιά έκανε στο 47′ το 3-1.

Οι «κίτρινοι» έπιασαν στον «ύπνο» τον ΠΑΟΚ, ο Φετφατζίδης πάσαρε στον Σάσα και έγραψε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ για το 4-1 στο 70′.

Η πίεση των «ασπρόμαυρων» τα τελευταία λεπτά οδήγησε σε γκολ του Μάτος στο 77ο λεπτό για να μειώσει ο ΠΑΟΚ σε 4-2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button