Ποδόσφαιρο

“Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου”

Ο Μίχαελ Ένινγκ τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου για την σημερινή επιβλητική νίκη του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός προπονητής του Άρη:

Για τον αγώνα: “Είναι μία πολύ καλή μέρα για τον Άρη και όλους γύρω από τον σύλλογο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για σήμερα, γιατί με αυτή τη νίκη κατακτήσαμε τις καρδιές του κόσμου μας. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και ο τρόπος, που ήταν αντάξιος. Με τον κόσμο δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Θα την απολαύσουμε σήμερα αυτή τη βραδιά, αλλά έχουμε ένα σημαντικό ματς Κυπέλλου, ένας θεσμός που θέλουμε να πετύχουμε την κατάκτησή του. Δεν είναι εύκολο τίποτα. Είμαι περήφανος με τους παίκτες μου, η εικόνα του αγώνα μιλάει μόνη της για το τι έγινε”.

Για την αυτοπεποίθηση που θα δώσει στην ομάδα η νίκη αυτή: “Είμαστε σε ένα μονοπάτι, όταν ήρθα εδώ είχαμε 5 βαθμούς, τώρα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, χωρίς να εξαρτιόμαστε για άλλα αποτελέσματα. Η ομάδα είναι διψασμένη να πετύχει πράγματα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και όλο τον οργανισμό. Έτσι δεν υπάρχει όριο. Νιώθω κομμάτι αυτής της οικογένειας, που νιώθει αυτή τη στήριξη”.

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του: “Τέτοια ματς τα κρίνουν οι λεπτομέρειες. Και παίκτες που βγαίνουν μπροστά σε αυτά τα ντέρμπι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάποιος παίκτης που χάνει ευκαιρίες σε κάποιο ματς, στα ντέρμπι να είναι πιο αποτελεσματικός. Το πρέσινγκ από τους δύο επιθετικούς ψηλά δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς που ξεκινάει με ένα γρήγορο γκολ για τον ΠΑΟΚ, αλλά η συνέχεια του αγώνα και σε αυτό το γήπεδο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος”.

Για το πως ο ίδιος βίωσε το ματς: “Χαίρομαι ιδιαίτερα πάντα, όταν κερδίζει η ομάδα μου, δεν είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα. Ήμασταν σε ένα γήπεδο που όλοι απόλαυσαν ότι έγινε σήμερα, απελευθερώνονται μεγάλα συναισθήματα, αν κάποιος προπονητής δεν το ζει όπως πρέπει, τότε ας αφήσει την δουλειά του”.

Για το ότι ο Άρης έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ: “Δεν ήταν δικό μας σερί, οπότε δεν ήταν κάτι πρωτεύον για μένα. Θέλαμε να ανταμείψουμε τους εαυτούς μας”.

Για την διαχείριση της ομάδας μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη και πως συνήθως τα αποτελέσματα μετά δεν είναι τόσο καλά: “Δεν το ήξερα το στατιστικό που λέτε, θα το αλλάξουμε…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button