Μπάσκετ

Καστρίτης: «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος των παιδιών μας»

Ο Γιάννης Καστρίτης βρέθηκε στην συνέντευξη του και αναφέρθηκε στην σημερινή νίκη και την παραμονή του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε:

“Όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα ήταν μια δικαιότατη νίκη της ομάδας. Δείξαμε από την αρχή πόσο πολύ θέλαμε τη σημερινή νίκη και πόσο έτοιμοι ήμασταν να παλέψουμε για 40 λεπτά.

Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα για τον αγώνα. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και το πάθος των παιδιών μας…”.

Πρόσθεσε πως “καταφέραμε και μαθηματικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Δυσκολεύομαι να το εκφράσω, αλλά δεν νομίζω ότι αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος αυτού του τεράστιου συλλόγου αυτό ακριβώς, όμως από την άλλη πλευρά οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος κάθε χρονιάς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κατάματα και να έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων της ομάδας. Υπό αυτό το πρίσμα και βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται από όλους, είμαι περήφανος για όλους.

Ο στόχος ειναι είναι ο ελάχιστος δυνατός, αλλά μπορούν να είναι περήφανοι και οι φίλοι της ομάδας. Η τελική κατάταξη δεν είναι υψηλή, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, πάντα δίναμε το 100% και σήμερα οι παίκτες αυτό έκαναν ακόμα κι όταν το αποτέλεσμα είχε κριθεί”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button