Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Καστρίτης: «Το κίνητρο μπροστά στον κόσμο είναι υψηλό-Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκ Τέλεκομ, στα πλαίσια της Media Day του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές μετά το παιχνίδι στη Βενετία, αλλά και στο Σούπερ Καπ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, το κίνητρο μας ειδικά μπροστά στον κόσμο μας πρέπει να είναι υψηλό.

Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Τουρκ Τέλεκομ και πρέπει να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα για να κερδίσουμε την αναμέτρηση.

Η Τουρκ είναι πολύ σκληρή ομάδα. Είναι πιο γεμάτη σε σχέση με πέρυσι, με εξαιρετικό προπονητή. Έχουμε εντοπίσει τα δυνατά τους στοιχεία, αλλά και λίγες αδυναμίες. Εμείς πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και ανάλογα με το μομέντουμ, να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για τη συμμετοχή του Άρη στο Eurocup:

Ο Άρης είναι η δεύτερη χρονιά που αγωνίζεται στο Eurocup. Κάθε ματς είναι μια εμπειρία για τον οργανισμό. Ενα μεγάλο όφελος, είναι πως η εικόνα του γεμάτου Παλέ είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Άρη. Όλοι μιλάνε γι’ αυτό. Δεν διαχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Για το αν υπήρχε πρόοδος στο Super Cup:

«Από ματς σε ματς είδαμε να υπάρχει πρόοδος. Δεν μας βοηθάει το ότι δεν έχουμε προπονήσεις. Ακόμη και σήμερα, δεν μπορεί να γίνει κανονική προπόνηση. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια τακτικά κομμάτια».

Για την συμμετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Η καθημερινότητα το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και από την Τετάρτη θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα».

Back to top button