Ποδόσφαιρο

Λούκας Σάσα: Φεύγει από τον Άρη με 120 παιχνίδια και δέκα γκολ!

Ο Βραζιλιάνος χαφ που ήρθε στους κιτρινόμαυρους πριν από τρία χρόνια, προσέφερε σημαντικά στην ομάδα, όντας βασικό στέλεχός της και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Το καλοκαίρι του 2019 όλοι συζητούσαν για την πώληση του Μανώλη Σιώπη στην Τουρκία, καθώς ο Έλληνας χαφ είχε προλάβει να “δεθεί” με τον Άρη και τον κόσμο μέσα σε μόλις μία σεζόν. Ο αντικαταστάτης του ήταν ένας 29χρονος που ήρθε από το Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και τη Λουντογκόρετς, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με σημαντικές αμφιβολίες σε όλους αν θα κατάφερνε να ξεχάσει ο κόσμος τον Σιώπη.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε ότι όχι απλώς ήταν άξιος αντικαταστάτης του, αλλά με ακόμη περισσότερα θετικά στοιχεία για την ομάδα του. Ο Σάσα αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο των κιτρινόμαυρων αυτά τα τρία χρόνια, αγωνιζόμενος συνολικά σε 120 παιχνίδια (40 τη σεζόν, ένα πολύ μεγάλο νούμερο) και σκοράροντας δέκα φορές.

Φυσικά η προσφορά του ήταν και σε άλλους τομείς, όντας σταθερά ο πρώτος “κλέφτης” της ομάδας αυτά τα τρία χρόνια. βοηθώντας πολύ στον τρόπο με τον οποίο έπαιζε ο Άρης. Φέτος ήταν η χρονιά με τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα, κάτι που σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Άρη να δεχθεί το αίτημά του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας με όποιον προπονητή πέρασε από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων (Παντελίδη, Τερζή, Ένινγκ, Μάντζιο, Μπούργος), κάτι που δείχνει πολλά. Ο Άρης χάνει αρκετά πράγματα που έδινε ο Σάσα στο παιχνίδι του και ψάχνει πλέον έναν αντικαταστάτη νεότερο σε ηλικία, που θα του δώσει ύψος και παρόμοια στοιχεία στον τρόπο που θα αγωνίζεται.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Ένα σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΡΗΑΝΟΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ,,,,, ΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ…..ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ…..ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    1. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΜΗΤΗ ΜΑΣ.
    2. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…..
    3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ (ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΑΤΕΣ ΣΚΥΛΟΥΣ κ.λ.π) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ…
    4. ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ…… ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    5. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…….
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΑΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button