Μπάσκετ

Καραγιάννης: “Το παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι είναι ντέρμπι. Ο Άρης είναι δυνατός στην άμυνα”

Ο προπονητής της Καστοριάς και πρώην προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Καραγιάννης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και την εκπομπή  «Αθλητικό X-Press».

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

 

-Για το παιχνίδι Άρης- Περιστέρι:

Το παιχνίδι αυτό είναι ένα ντέρμπι. Σίγουρα το Περιστέρι έχει κάνει νίκες και έχει βρει τη χημεία του σαν ομάδα. Διαθέτει πολύ καλούς Αμερικάνους και προπονητή. Από την άλλη, ο Άρης είναι σκληρή ομάδα ιδιαίτερα όταν βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο παρά το γεγονός ότι έχει σκαμπανεβάσματα στην επίδοση του. Πιστεύω ότι το  παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό κατά πόσο ο Άρης θα μπορέσει να κρατήσει το Περιστέρι στα χαμηλά.

 

-Για το Περιστέρι και τον Γιώργο Αγγέλου:

Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος που πάει τόσο καλά για το Περιστέρι. Είναι μία ομάδα που διαθέτει σοβαρή διοίκηση, κόσμο που την στηρίζει και έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Γιώργος Αγγέλου είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Είναι όλη μέρα στο γήπεδο. Για αυτόν είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η Α1. Νομίζω ότι ο καιρός είναι υπέρ του.

-Για τον Άρη και την προετοιμασία της ομάδας:

Ο Άρης είναι ταυτισμένος με παίκτες που διαθέτουν αθλητικότητα. Το δυνατό σημείο της ομάδας είναι η άμυνα. Αυτό το έδειξε και το καλοκαίρι όταν είχαμε παίξει φιλικό. Δυστυχώς, δεν έχει δυνατό καλάθι. Γενικά, υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Νομίζω ότι η τελευταία νίκη του Άρη με τον Κολοσσό της Ρόδου έχει μεγάλη αξία. Τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας και των παικτών.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button