Μπάσκετ

Καμπερίδης: “Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, μας πλήγωσαν τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού”

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδραση που είχαν και για την ενέργεια που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Αγγέλου αποβλήθηκε, ο Καμπερίδης ήταν αυτός που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου. “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες να μπορέσουν να αποδώσουν (μετά την ένταση). Φάνηκε ότι μας επηρεάσε κάποια στιγμή από ότι έγινε, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντεωση και επιστρέψαμε. Αυτό που μας πλήγωσε από το πρώτο ημίχρονο ήταν η αργή αντίδρασή μας στα σουτ του Παναθηναϊκού από την αδύνατη πλευρά. Είχαν 7/13 τρίποντα και πήραν διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, αλλά μας πλήγωσαν τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού”.
Για το πως έζησε ο ίδιος τον αγώνα από την αποβολή των Αγγέλου – Πασκουάλ είπε: “Το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό και προσέγγιση από εκείνο το σημείο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο physical, αλλά για μας αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Για μας είναι μια πολύ καλή εμπειρία για το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους”.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button