ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Καλές οι τελικές, αλλά χρειάζεται γκολτζή!

Ο Άρης ήταν καλύτερος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις 21 τελικές προσπάθειες που του δόθηκαν, πληρώνοντας την πληγή που φωνάζει “δεν έχω επιθετικό που να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα”.

Και μπορεί ο Μάνος να ήρθε στους κίτρινους από μια παραγωγική χρονιά στον ΟΦΗ, αλλά δεν ήρθε ως πρώτη επιλογή. Αναγκάστηκε να γίνει και μάλιστα τα πάει εξαιρετικά. Πρέπει να του βγάλουμε όλοι το καπέλο.

Κανείς όμως δεν μπορεί να μην δει ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ενίσχυσε την ομάδα τον χειμώνα με τον Κώστα Μήτρογλου. Έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό που όμως τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Στη λίστα του Άρη εκείνη την περίοδο ήταν και ο Μπαράλες, αλλά ο μεγαλομέτοχος του Άρη προτίμησε τον πρώην στράικερ της Μαρσέιγ και του Ολυμπιακού. Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι σωστά έπραξε, όχι όμως η αντικειμενική. Διότι αντικειμενικά ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης είναι αυτός που λείπει από τους κίτρινους.

Ο Άρης λοιπόν κόντρα στον Παναθηναϊκό που ήρθε στο Χαριλάου με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, οι οποίες όμως δεν είχαν την ευτυχή κατάληξη που θα ήθελε και ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος στις δηλώσεις του στη Nova είπε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, αλλά όχι παραγωγική θα προσθέσω εγώ. Διότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κερδίζει αυτός που σκοράρει και που έχει τύχη. Χθες η εμφάνιση του Άρη ήταν η καλύτερη στα πλέι οφ. Έστω κι αν άργησε 8 αγωνιστικές. Αν το έκανε νωρίτερα θα είχε καθαρίσει το θέμα Ευρώπη πιο εύκολα και θα έπαιρνε τη 2η θέση.

Απομένει ένα παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Εκεί θα ξέρουμε σε ποια θέση θα τερματίσει ο Άρης. Θα μου πείτε έχει σημασία; Για μένα όχι μιας και ο στόχος επετεύχθη και είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, άλλη γλύκα έχει να τερματίζεις δεύτερος όπως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλη τρίτος ή τέταρτος. Δεν είναι το ίδιο…

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button