Μπάσκετ

Κακός Άρης, πικρή ήττα (71-84) και τα πράγματα δυσκολεύουν

Αν και ο Άρης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και επέστρεψε στο ματς από το -26 στο -6, εν τέλει δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 71-84 από το Περιστέρι στο Παλέ για το “κλείσιμο” του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Άσχημη ήταν η εικόνα του Άρη από το ξεκίνημα. Οι κιτρινόμαυροι έμειναν πίσω με 0-11(!) στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα.

Με δύο τρίποντα των Κουζέλογλου και Τσάλμερς η διαφορά μειώθηκε στο 8-14, με το Περιστέρι να έχει όμως την απάντηση και να κλείνει την πρώτη περίοδο με 14-23, χάρη (κυρίως) στους έξι πόντους του Τζόουνς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης έπαιξε κάκιστη άμυνα, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Το Περιστέρι προηγήθηκε με 18-35, και ακόμη και όταν ο Άρης απάντησε με δύο τρίποντα (Ντεκόζι και Κουζέλογλου) δεν μπόρεσε να κοντραλάρει το ρυθμό.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν έχασε ούτε μία επίθεση από εκείνο το σημείο, και έτσι η ευστοχία του Άρη ήταν αρκετή μόνο για να διατηρήσει την διαφορά στους 11 και το 35-46 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Τραγικό ήταν και το ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Άρη να δέχεται 14 πόντους χωρίς να μπορεί να δώσει απάντηση. Μετά το 35-60 ο Άρης μείωσε με ένα 8-0 σε 43-60, με τον Τσάλμερς να αστοχεί σε τρίποντο στον αιφνιδιασμό.

Το Περιστέρι πήγε και πάλι στο +20 (45-65) αλλά ο Άρης μετά ανέβασε στροφές. Με πέντε πόντους από Τσάλμερς και Χαριτόπουλο ο Άρης έτρεξε ένα εξαιρετικό 12-1, κλείνοντας την τρίτη περίοδο με 57-67!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με στόχο να διεκδικήσουν το παιχνίδι. Με τρίποντο του Λιτλ η διαφορά πήγε σε μονοψήφιο (62-70) ενώ στην συνέχεια μείωσε και στους έξι (66-72) με 1/2 βολές του Μιλόσεβιτς.

Από εκεί και πέρα ο Άρης όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Πέντε πόντοι του Καράμπελα και δύο καλάθια του ΜακΛίν έφτασαν την διαφορά στο 69-82, με τους παίκτες του Σάββα Καμπερίδη να μην μπορούν να αντιδράουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button