Ποδόσφαιρο

Κάμπος: “Εξαιρετική ομάδα ο Άρης με καλό προπονητή και φανταστικό κόσμο”!

O πρώην προπονητής του Άρη και νυν του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.
Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Ήταν μία πολύ ευχάριστη μέρα χθες. Από την Νάουσα θα πάμε σε ένα φιλικό στην Δράμα και με την ευκαιρία να σταματήσουμε να δούμε το παιχνίδι του Άρη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν η 2η νίκη σε δύο παιχνίδια και 6 βαθμοί για την ομάδα.

Για το χθεσινό παιχνίδι είπε:

Φυσικά είδα το χθεσινό παιχνίδι. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους οπαδούς του Άρη και είμαι χαρούμενος που τους είδα. Στο πρώτο ημίχρονο είδα ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Λάρισα αμυνόταν με 5 παίκτες και η ομάδα προσπαθούσε να επιτεθεί από το κέντρο αλλά δεν μπορούσε να περάσει την άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο διαβασμένος ο οποίος έπρεπε να παίξει από τα άκρα. Αυτό το έκανε και το 1ο γκολ προήλθε από τα άκρα, από μία σέντρα, μετά ήρθε και το 2ο. Θα μπορούσε να έχει βάλει και περισσότερα γκολ πάντως ήταν μία δίκαιη νίκη.

Για την ομάδα είπε:

Ο Πάκο Ερέρα έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα αλλά έχει σεβαστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει προσφέρει τόσα με το Euro του 2004. Χθες έπαιξε 1-4-3-2-1 με τρεις παίκτες πίσω από τον επιθετικό και ήταν καλό αυτό. Η Λάρισα κατέβηκε για να πάρει την ισοπαλία, τον 1 βαθμό όμως γύρισε την ομάδα από τα άκρα να παίξει με τους τρεις παίκτες που ήταν πίσω από τον επιθετικό. Αυτό έδωσε την νίκη και μεγάλη χαρά στον κόσμο.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Αυτή είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό γιατί εκτός από τον Άρη υπάρχουν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ο Άρης έλειπε αλλά είναι πάλι εδώ οπότε έχουμε το big 5. Είναι δύσκολο να κάνω μία πρόβλεψη, ο Άρης μπορεί να φτάσει στην πεντάδα, να φτάσει στο Europa League, στο Champions League, ποιος ξέρει μπορεί να είναι και πάλι πρωταθλητής. Δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά δεν και εύκολο. Νίκη με τη νίκη, τρίποντο με το τρίποντο, παιχνίδι με το παιχνίδι και συνεχίζουμε.

Για το αν του άρεσε κάποιος παίκτης από το χθεσινό παιχνίδι είπε:

Ο τερματοφύλακας, ο Κουέστα ήταν σοβαρός δεν έκανε λάθη και ήταν εκεί. Οι αμυντικοί έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν, είχαν καλή αμυντική γραμμή. Ο Ματίγια και ο Μπάσα είναι περίπου ίδιο στυλ, που μπορούν να φτιάξουν το παιχνίδι αλλά φρόντιζαν να μη μεταφέρονται προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τον Γκάμα, τον Ντιγκινί και τον Γκαρσία ο οποίος είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης πίσω από τον Γιουνές. Η ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι που περνάει.

Για το αν θα ήθελε να είναι στον πάγκο του Άρη είπε:

Φυσικά και θα ήθελα να είμαι προπονητής του Άρη αλλά ξέρω την θέση μου και την ομάδα που είμαι. Πρέπει να σεβαστούμε τον club και τον προπονητή που έχει αυτή την στιγμή. Στο μέλλον όμως ποτέ δεν ξέρεις και να αφήσουμε τον χρόνο σιγά σιγά μπορεί να συμβεί και αυτό.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Φυσικά και τον γνωρίζω τον Πάκο Ερέρα. Είναι ένας καλός και έμπειρος προπονητής και ελπίζω να του δώσουν την ίδια στήριξη που δώσανε και σε εμένα. Και οι παίκτες πρέπει να κάνουν ακόμα πολύ δουλειά και ο κόσμος θα είναι δίπλα τους. Αυτή είναι η συνταγή.

Για τους οπαδούς του Άρη είπε:

Η οπαδοί του Άρη είναι φανταστικοί, απίστευτοι. Μόλις μπήκα στο γήπεδο και τους είδα να φωνάζουν και χοροπηδάν μου άρεσε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του Άρη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και βλέπω αυτούς τους οπαδούς.

Για τον Πέδρο Βίτορ είπε:

Είναι ένας πολύ καλός νεαρός παίκτης με πολύ μέλλον. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τον Άρη και θα είναι και για τους δύο καλό.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button