Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: “Ο Καρυπίδης δημιουργεί και φέρνει αποτελέσματα που ίσως τα ονειρευόταν η Αρειανή οικογένεια”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:
Μετά το παιχνίδι με την Λαμία που επικράτησε υπάρχει μία βεβαιότητα και αυτή η βεβαιότητα μας βοηθάει να πάμε σε κάτι καλύτερο και να βάλουμε στόχους. Αυτός ο ενθουσιασμός μετατράπηκε στο ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι φέτος, να προχωρήσουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που πάντα διεκδικεί η ομάδα. Μετά τον ενθουσιασμό και την ανταπόκριση του κόσμου δικαιούμαστε να έχουμε αυτή την ελπίδα. Η ομάδα έχει ποιότητα παικτών αλλά και πληρότητα για να μπορεί να διαχειριστεί ο προπονητής την κάθε αγωνιστική ξεχωριστά. Βάση του προγράμματος που είναι αρκετά βατό μέχρι την 9η αγωνιστική που έχουμε τα τρία ντέρμπι. Αυτή η επιστροφή τρομάζει μερικούς.
Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα είπε:
Ο Άρης έχει την δυνατότητα να μπει στην πεντάδα και να διεκδικήσει μέσω του κυπέλλου βέβαια, έξοδο στην Ευρώπη. Μέρα με τη μέρα, αγωνιστική με την αγωνιστική μπορούμε να βάλουμε και κάποιους άλλους στόχους αναλόγως τα αποτελέσματα που θα έρθουν με τα τρία ντέρμπι που είναι καθοριστικά για να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε περισσότερους στόχους.
Για την ομάδα που έχει χτίσει ο προπονητής είπε:
Οι παίκτες έχουν ανταγωνιστικότητα παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί. Νομίζω ότι δείξαμε έναν τρόπο παιχνιδιού στο να κυνηγάμε και να έχουμε υπομονή. Δεν ήρθε το γκολ γρήγορα παρόλα αυτά μέχρι εκείνη την στιγμή ήμασταν ικανοποιημένοι με την ομάδα. Το μόνο σίγουρο το οποίο φαίνεται είναι ότι δύσκολα τρώμε γκολ και αυτό δείχνει σιγουριά. Έχουμε την ποιότητα και την ωριμότητα των παικτών. Αυτή η εμπειρία μπορεί να δώσει και συνέχεια και δεν θα έχει σταματημό.
Για τον κόσμο είπε:
Είχα πάρα πολύ καιρό να το δω αυτό. Ανατρίχιασα όταν τραγουδούσαν. Δείχνει ότι ο κόσμος διψάει και έχει σκάσει από τις μικρές κατηγορίες οπότε αυτό ήταν ένα ξέσπασμα.
Για τον Γκάμα είπε:
Είναι φανταστικός παίκτης με ποιότητα ο οποίος έχει και την εμπειρία. Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή.
Για το αν μιλάει με τον Καρυπίδη είπε:
Δεν είναι ανάγκη να του πω κάτι. Οι κινήσεις του φαίνονται, ξέρει που κινείται εκτός από την πρώτη χρονιά που χρειαζόταν προσαρμογή. Δημιουργεί κάτι και φέρνει αποτελέσματα που ίσως τα ονειρευόταν η Αρειανή οικογένεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button