Απόψεις

Κάθε αρχή και δύσκολη, κάθε καημός και χάρη

Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο τρόπο εισαγωγής μου και παρουσίασης του.. εαυτού μου και του εγχειρήματος μας από μια παροιμία που χρησιμοποιώ συχνά.

Απλά τα πράγματα λοιπόν, είμαι ο Πάνος Τσίκαλας και θα με.. ανέχεστε, εκτός από τις ραδιοφωνικές εκπομπές, από εδώ, στο yellowradio.gr, για όσο διαρκέσει αυτό το ταξίδι και η.. κίτρινη αποστολή που έχουμε -συλλογικά- αναλάβει.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να είμαστε.. ξηγημένοι, το yellowradio.gr μου έκανε μια.. πρόσκληση. Ιδιαίτερα τιμητική και με ευθύνες, πολύ μεγάλες.

Μαζί με τον πάντα ιδιαίτερο και ανατρεπτικό Ιάσωνα Μίσχο και όλο το επιτελείο του σάιτ του Yellow Radio 92,8 fm, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μία.. ανατροπή, από αυτές που αρέσουν, που οι οπαδοί.. τρελαίνονται από την χαρά τους και φωνάζουν από την.. διάθεση.

Διαβάζοντας αυτές τις λέξεις, πολύ θα αναρωτηθούν που θέλω να καταλήξω. Απλά τα πράγματα λοιπόν. Σε μια συγκυρία δύσκολη για τον ελληνικό αθλητισμό, για την κοινωνία αλλά και τις αξίες, σε ημέρες όμως που τείνουν με πολύ προσπάθεια να γίνουν καλύτερες, αναλαμβάνουμε το δύσκολο κομμάτι της ενημέρωσης σας, με σωστό, έγκαιρο και έγκυρο τρόπο.

Το παράδειγμα του ραδιοφώνου, που η δική σας προτίμηση το έχει καρφώσει στην κορυφή της Αρειανής ενημέρωσης, είναι για εμάς ο φάρος που πρέπει να ακολουθήσουμε, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.

Εδώ θα είμαστε λοιπόν και θα τα λέμε.. Αρειανά, ιδεολογικά και λίγο.. οφσάιντ, μέσα από την διαδικτυακή πένα του Yellow Radio.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button