Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: «Το..αφεντικό επέστρεψε! – Δεν θα φύγω από τον Άρη»

Ο Νιγηριανός φορ του Άρη, Μπράουν Ιντέγε μίλησε στην κάμερα της Novasports για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τον Ντάνιελ Λάρσον και τέλος απάντα στα «σενάρια» αποχώρησης του από τον Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιουνίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι έχασε δύο παιχνίδια:

«Μου έλειψε η δράση. Είμαι στεναχωρημένος που ήμουν εκτός βλέποντας την ομάδα και να δυσκολεύεται. Αλλά αυτή ήταν η απόφαση της Λίγκας και πρέπει να τη σεβαστώ».

Για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ΟΑΚΑ:

«Είναι απίστευτο. Δε δέχομαι αυτή την κόκκινη κάρτα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είδαμε κάτι αντίστοιχο και υπήρχε κίτρινη κάρτα. Δεν είχα πρόθεση και αυτό φαίνεται, κοιτούσα αλλού όταν έγινε αυτό. Είναι κάτι που αφήνω πίσω μου και συγκεντρώνομαι στο να παίξω ξανά».

Για το αν πείσμωσε:

«Είμαι… πεινασμένος να παίξω. Το όνειρο κάθε επιθετικού είναι να είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο και μακρινό τώρα, όμως μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου».

Για τον Λάρσον:

«Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι καθαρός επιθετικός. Παίζει στα άκρα και έχει διαφορές με εμένα. Έκανε καλή δουλειά, έτρεξε πολύ, αλλά δεν είναι η θέση του στην κορυφή. Το ξέρει και ο ίδιος. Τώρα το… αφεντικό επέστρεψε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

Για τη δουλειά του και τα γκολ: 

«Το γκολ είναι σημαντικό, όμως για μένα η ομάδα έρχεται πάντα πρώτη, όχι ο εαυτός μου. Αν δω πως δεν μπορώ να σκοράρω θα πασάρω για να μπει το γκολ. Δε βιάζομαι, ούτε απογοητεύομαι, απλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Σε κάθε ομάδα μου έχω σκοράρει σε όλες τις ομάδες μου. Ξέρω πως τα γκολ θα έρθουν και δεν αλλάζει κάτι στον Άρη».

Για τους πολλούς σκόρερ που έχει ο Άρης:

«Είμαι χαρούμενος για αυτό. Αφαιρεί την πίεση από εμένα. Αν τα περιμέναμε όλα τα γκολ από τον κύριο επιθετικό μας θα ήταν πρόβλημα».

Για τον ΟΦΗ:

«Θα παλέψουμε, ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι και θέλουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία. Είναι ακόμα μία ευκαιρία και πάμε να κερδίσουμε. Είναι ατυχής συγκυρία το που βρισκόμαστε. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν χάνουμε στα τελευταία 7 παιχνίδια και κάτι δείχνει αυτό. Δεν κερδίζουμε όμως και όσα πρέπει. Η διαφορά είναι πολύ μικρή στη βαθμολογία και με μία νίκη μπορείς να ανέβεις πολύ».

Για τις φήμες περί μεταγραφής του τον Ιανουάριο:

«Είμαι ειλικρινής και ευθύς. Μπορείτε να δείτε την καρδιά μου από το πρόσωπό μου. Δε με ενδιαφέρουν οι φήμες αυτές. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα πριν φύγω. Δεν θα φύγω, το είπα και στον ατζέντη μου. Θέλω να με θυμούνται για το έργο που θα αφήσω και θα παίξω όλη την χρονιά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button