Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Στην Κρήτη πηγαίνουμε για την νίκη-Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Στην κάμερα της Novasports μίλησε ο προπονητής του Άρη Μίχαελ Ένινγκ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (14/12, 17:15) για την 14η αγωνιστική της Super League 1.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ:

Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, το συγκεκριμένο είναι και εκτός έδρας. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και μας αρέσει αυτό γιατί και εμείς αυτό κάνουμε. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχν΄διι.

Για το γεγονός πως ο ΟΦΗ στην έδρα του έχει σχεδόν πάντα κερδίζει:

Κάθε ρεκόρ έχει και το τέλος του, εδώ βέβαια δεν μιλάμε για ένα αήττητο ρεκό. Για εμάς κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη. Νιώθουμε καλά και σίγουρα πηγαίνουμε με αυτό τον στόχο.

Για τον Μιχάι Κόρχουτ:

Είναι σε καλό δρόμο αλλά επειδή έχουμε τρία σύντομα παιχνίδια και υπάρχει μεγάλο ρίσκο άρα λογικά δεν θα αγωνιστεί. Ωστόσο είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο και για τα παιχνίδια στα οποία δεν θα παίξει ο Κόρχουτ. Σίγουρα τον χρειαζόμαστε στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Για την έλλειψη των αμυντικών μπακ:

Έχουμε κάποιες εναλλακτικές σε αυτές τις θέσεις, όπως π.χ ο Μενέντεθ. Στα δεξία έχει επιστρέψει ο Σούντγκρεν οπότε δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να σταθούμε σε αυτό.

Για την επιστροφή του Ιντέγε και το ενδεχόμενο συνύπαρξης με τον Λάρσον:

Είναι πολύ καλό που έρχεται ένας παίκτης από πίσω και μπορεί να ανταπεξέλθει έτσι. Ο Λάρσον φυσικά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες, ακόμη βέβαια δεν έχουμε καταλήξει στο τελικό σχήμα. Υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν μαζί στην επίθεση.

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν χάνει, αλλά παράλληλα δεν κερδίζει:

Είμαι χαρούμενος που κάνουμε αυτή την συζήτηση, εδώ μιλάμε για δύο κάπως θετικά στοιχεία. Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι στα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε βάσει εικόνας. Σίγουρα υπήρχαν παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε όπως π.χ το ματς με την Λαμία, αλλά δεν μπορούμε φυσικά και να ισοπεδώνουμε κάθε αντίπαλο. Έτσι και στο ματς με τον ΟΦΗ. Στην Κρήτη πηγαίνουμε για την νίκη. Είμαι χαρούμενος που είμαστε σε έναν καλό δρόμο.

Για τον Χούλιαν Κουέστα και αν είναι έτοιμος:

Ναι, είναι έτοιμος.

Για την περίπτωση του Απόστολου Τσιλιγγίρη:

Αυτή την στιγμή δεν θέλω να το συζητήσω αυτό γιατί έχουμε ένα ξακάθαρο ν.1 στην ιεραρχία που είναι ο Κουέστα. Η ιστορία με τον Τόλη στην Αθήνα είναι από αυτές που γράφονται μόνο στο ποδόσφιρο. Είναι όμως λογικό μετά από 1-2 αγωνιστικές να επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα και σε αυτή την φάση είμαστε τώρα, γι’αυτό και αγωνίστηκε ο Έμαν στο ματς με τον Ατρόμητο.

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη:

Μπορώ να μιλήσω για όσα γίνονται εδώ. Βλέπω έναν παίκτη που έχουμε πολύ καλή σχέση, κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτός που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Υπάρχουν φυσικά κάποιες αρετές που του λείπουν όπως και σε άλλους παίκτες αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω αυτή την στιγμή στην διάθεση μου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button