Γενικά

Θύμα κλοπής ο Ολυμπιονίκης του πόλο Στέλιος Αργυρόπουλος

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Στέλιου Αργυρόπουλου στην Ελλάδα από το Τόκιο, άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό του και του έκλεψαν ότι είχε μέσα. Όχι όμως και ό,τι πιο πολύτιμο κουβαλούσε, αφού το ασημένιο μετάλλιο το είχε μαζί του.


Ο αργυρός Ολυμπιονίκης της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών Στέλιος Αργυρόπουλος έπεσε θύμα κλοπής, πριν καλά καλά συμπληρώσει πέντε ώρες στην Ελλάδα, μετά την άφιξή του από το Τόκιο.

Ο 25χρονος πολίστας μετά το αεροδρόμιο συνάντησε δικούς του ανθρώπους, φίλους του, στη Μαρίνα Ζέας. όλα τα πράγματά του τα είχε στο αυτοκίνητό του, όλα τα αναμνηστικά από το Τόκιο συν τα δώρα των διοργανωτών, όπως το κινητό που πήραν οι αθλητές από τους Ιάπωνες. Κάποιος παραβίασε το αυτοκίνητό του και του πήρε τα πάντα. Για καλή του τύχη το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα το είχε μαζί του.

Ο υδατοσφαιριστής της Εθνικής -που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- κατέθεσε στην Ασφάλεια Πειραιά με την ελπίδα να μπορέσει η Αστυνομία να βρει τα πράγματά του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button