Ποδόσφαιρο

Θέλει να πάει για… χοντρά λεφτά ο Βέλεθ – Πιέζει για να φύγει από τον Παναθηναϊκό

Τι γίνεται με τον Ισπανό πρώην παίκτη του Άρη

“Φωτιές” στον Παναθηναϊκό άναψε η πρόταση της Αλ Φατέχ για την αγορά του Φραν Βέλεθ! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσφέρει μυθικές απολαβές στον Ισπανό στόπερ, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει για την Σαουδική Αραβία, μιας και βλέπει στην πρόταση των Αράβων την ευκαιρία να κάνει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει ασφυκτικά το «τριφύλλι» αλλά η πρόταση της Αλ Φατέχ είναι πενιχρή οικονομικά και δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Όπως και δεν έγινε. Με 200.000 ευρώ κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τον αρχηγό των «πρασίνων» και αυτό-ορθά- έγινε ξεκάθαρο προς τον σύλλογο που θέλει τον Ίβηρα ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση άμεσης επέκτασης στον Βέλεθ με αύξηση αποδοχών αλλά αυτή την στιγμή ο παίκτης δεν μπαίνει στην διαδικασία να συζητήσει την προσφορά αυτή και προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις. Τα πράγματα, πάντως, είναι ξεκάθαρα όσον αφορά την συνέχεια του θέματος. Ο Βέλεθ με τόσο μικρή πρόταση δεν αποχωρεί από την ομάδα και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Για να τον κάνουν δικό τους οι Άραβες θα πρέπει να ανεβάσουν σημαντικά την προσφορά τους.

To Gazzetta επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Βέλεθ, Άλβαρο Βιθκαϊνό, ο οποίος δήλωσε τα εξής επί του θέματος:

«Ο Φραν πήγε πρόσωπο με πρόσωπο, χαρίζοντας χρήματα από τον μισθό του προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κερδίσει χρήματα. Θέλει να γίνει με σωστό τρόπο γιατί στον Παναθηναϊκό ήταν χαρούμενος. Είναι όμως ένα θέμα το οποίο είναι πάνω από αυτό, είναι κάτι που δεν μπορεί να απορρίψει.

Λύνει τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του. Το μόνο που θέλει είναι να δουν την κατάστασή του και να καταλάβουν ότι χρειάζεται να πάει στην Αραβία. Από την πρώτη μέρα έχει υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου κόντρα σε κάθε πρόβλημα, με τραυματισμούς και πόνους για πολλούς μήνες. Αλλά τώρα έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button