ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Ρεάλ απέδρασε από το “Ανοέτα” και έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga (video)

Με τη βοήθεια του VAR η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε “αλώβητη” από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, την οποία νίκησε με 1-2 για την 30η αγωνιστική της La Liga, πιάνοντας στην Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας με 65 βαθμούς.

“Φωτιά” στην κορυφή της La Liga μπήκε μετά το σπουδαίο “διπλό” της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο “Ανοέτα” με 1-2. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος ο Ροντρίγκο κέρδισε πέναλτι για την “βασίλισσα” στο 50′ με τον Σέρχιο Ράμος να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ, αλλά να αποχωρεί τραυματίας στο 60′ προκαλώντας ανησυχία στην ομάδα του.

Ο Γιανουζάι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 68′, αλλά το VAR έδειξε πως ο Μερίνο που ήταν σε θέση οφσάιντ επηρέασε τη φ΄ση και το γκολ ακυρώθηκε προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες που έγιναν… κραυγές όταν ο Μπενζεμά στο 70′ έκανε το 0-2, σε μία φάση που εκ νέου χρειάστηκε το VAR για να κριθεί τελικά πως ο Γάλλος στράικερ δεν χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει τη μπάλα.

Το μόνο που κατάφερε η Σοσιεδάδ ήταν να μειώσει στο 83′ με τον Μερίνο να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Με αυτό το τρίποντο οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όπου ισόβαθμους με την Μπαρτσελόνα στους 65 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ έμεινε 5 βαθμούς μακριά από την 4η θέση που οδηγεί στο Cahmpiosn League, καθώς βρίσκεται στην 6η με 47 πόντους.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα νωρίτερα η Βαλένθια και επικρατώντας 2-0 της Οσασούνα στο “Μεστάγια” παραμένει σε τροχιά Europa League. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι “νυχτερίδες” προηγήθηκαν 2-0 με τους Γκέδες (12΄), Ροντρίγκο (35΄), που τους έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούν με άνεση το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δεν άλλαξε κάτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button