Μπάσκετ

Η μάχη ξεκινάει (19:00), νίκη-πρόκριση=μονόδρομος

Η ώρα των επίσημων αγώνων έφτασε. Ο Άρης ρίχνεται σήμερα (19:00) στη μάχη του πρώτου στόχου του, στο Κύπελλο Ελλάδας, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο με στόχο τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι κίτρινοι έχουν το πλεονέκτημα ότι αγωνίζονται μπροστά στον κόσμο τους. Το Αλεξάνδρειο θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα εξαιρετική όπως κάθε φορά, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Άρης δεν είναι έτοιμος. Τουλάχιστον όσο έτοιμος θα ήθελε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Δικαιολογίες, όμως, δεν χωρούν σε μια ομάδα που κυνηγάει στόχους, δικαιολογίες δεν χρησιμοποίησε ουδέποτε και ο “δράκος” είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Ο Άρης θα μπει μέσα για να κερδίσει τον αγώνα, ακόμα κι αν θεωρητικά δεν είναι στο σημείο ετοιμότητας που υπολόγιζαν όλοι, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε το ρόστερ της μόλις προχθές.

Σε κάθε περίπτωση οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και για να το κάνουν αυτά θα πρέπει να ελέγξουν δύο στοιχεία στο γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τον Κέβιν Ντίλαρντ που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του αντιπάλου.

Αν ο Άρης κερδίσει την μάχη στον αέρα, είναι συνεπής στην αμυντική λειτουργία του και δεν αφήσει τον Ντίλαρντ να φτιάξει παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, θα έχει βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Άρης είναι μια ομάδα με αρκετά ερωτηματικά. Δεν γνωρίζει κανείς σε ποια κατάσταση είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σε ότι αφορά την προσφορά του μέσα στο γήπεδο και φυσικά ουδείς μπορεί να ξέρει πώς θα αντιδράσουν οι δύο τελευταίοι αφιχθέντες, Γκάρι Μπελ και Κιθ Μπένσον, που προπονούνται λίγες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γιαννάκης εκτός απροόπτου θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους τρεις, αλλά είναι γεγονός ότι κυρίως θα στηριχθεί σε μια πεντάδα που έχει δουλέψει μαζί όλο το προηγούμενο διάστημα: Βον, Αθηναίου, Γουίβερ, Βασιλόπουλο και Τσαϊρέλη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button