Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ ζητάει και τα ρέστα από τον Καρυπίδη!

Η ΕΠΟ δηλώνει… έκπληκτη(!) με τα όσα είπε στην χθεσινή απολογιστική συνέντευξη τύπου ο Θοδωρής Καρυπίδης και του ζητάει… και τα ρέστα.

Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ως κρίσεις που βασίζονται σε ανακρίβειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την έκπληξη και την αποδοκιμασία της για τις χθεσινές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, σχετικά με το θέμα της πρόσφατης επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA.Η Ε.Π.Ο. επισημαίνει και επιμένει ότι οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλους των επίμαχων υποθέσεων, επιθυμεί δε να του υπενθυμίσει ότι στο σύνολο του υλικού που διακίνησε η FIFA για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης, και του κοινοποιήθηκε από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της Ε.Π.Ο., έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.Η άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας για άσκηση επιρροής προς τον υπερήφανο, αλλά και απολύτως υποψιασμένο κόσμο του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button