Ποδόσφαιρο

Γκιάρο για Άρης-Μπόκα: «Από τις καλύτερες στιγμές μου – Δεν μπορώ να ξεχάσω την στιγμή που μπήκαμε το γήπεδο»

Ο πρώην αμυντικός του Άρη, Ρονάλντο Γκιάρο θυμήθηκε και σχολίασε το φιλικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με την Μπόκα Τζούνιορς στο Χαριλάου ως μια από τις καλύτερες στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας μαζί του, ο Βραζιλιάνος τόνισε στο YellowRadio.gr πως το συγκεκριμένο φιλικό ματς είναι κάτι που και ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχάσει.

Όπως είπε: «Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι με τους οπαδούς του Άρη να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τόσο εμείς οι παίκτες όσο και οι οπαδοί περιμέναμε αυτόν τον αγώνα σκεπτόμενοι και την νέα σεζόν καθώς είχαν έρθει στην ομάδα καινούργιοι παίκτες ενώ είχαμε και καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Φυσικά όλοι γνωρίζαμε πως μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει αλληλοσεβασμός, στήριξη και έντονος θαυμασμός»

Ενώ συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την στιγμή που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα. Ο καπνός από τα πυροτεχνήματα κάλυψαν σχεδόν όλο το γήπεδο, ήταν απίστευτη αίσθηση. Όλοι τρελάθηκαν με αυτή την αίσθηση, ήταν σίγουρα από τις καλύτερες στιγμές μου στην ομάδα. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά το… πάρτυ που στήθηκε από τους φίλους του Άρη»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button