Ποδόσφαιρο

Η αποτίμηση του χθεσινού φιλικού αγώνα

Ο Άρης χθες επικράτησε με 2-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον φιλικό αγώνα και ο Μίχαελ Ένινγκ είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο ίδιος έκανε τις δηλώσεις του πριν τον αγώνα πράξη και ποδοσφαιριστές με λιγότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα όπως οι Τόνσο, Μαρτίνεζ, Λάρσον και Μαντσίνι, χθες «άρπαξαν» την ευκαιρία που τους δόθηκε και ίσως προβλημάτισαν «ευχάριστα» τον Γερμανό για το πιθανό σενάριο της ένταξης τους στην βασική ενδεκάδα.

Εκτός από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, δόθηκε χρόνος και στους «μικρούς» της ομάδας, εκτός των Μπαγκαλιάννη και Μπακούτση που ανήκουν πλέον και στην μεγάλη ομάδα, ξεχώρισε ο Τάσος Μαρμαρίδης που δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Επιπλέον αγωνίστηκαν οι Σενγκέργκης (ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) και Παρίσης (με δύο καλές επεμβάσεις).

Τέλος ο Μίχαελ Ένινγκ είχε χθες την δυνατότηνα να πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό έκανε, όπως για παράδειγμα η επιλογή του Λάρσον στην κορυφή της επίθεσης αν και όπως έδειξε ο Σουηδός δεν γνώριζε καλά αυτή την θέση και του έλειπαν λεπτά συμμετοχής και ρυθμός.

Παράλληλα ο Τόνσο στο δεύτερο μέρος του αγώνα πήγε στην μεσαία γραμμή αρχικά με τον Μπακούτση δίπλα του και στην συνέχεια με τον Σάσα. Η απόδοση του Αργεντίνου ικανοποίησε τον Ένινγκ καθώς ήταν εκείνος που οργάνωνε το παιχνίδι και συνεχώς δεχόταν την μπάλα στα πόδια του.

Επιπλέον δοκιμές στο χθεσινό φιλικό από τον Γερμανό ήταν εκείνη του Λίντσεϊ Ροζ ως δεξί μπακ, μια θέση που ο ίδιος γνωρίζει από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Λοριάν, ενώ και εκείνη με τους δύο επιθετικούς, με τον Ιντέγε να παίζει πίσω από τον Διαμαντόπουλο.

Ο Ένιγνκ στο τέλος του αγώνα δήλωσε ευχαριστημένος, είδε αυτά που ήθελε να δει και είναι πολύ πιθανό σύντομα να δούμε και αλλαγές στην βασική ενδεκάδα για τους «κιτρινόμαυρους» . Εξάλλου ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο καθένας πρέπει να δείξει την αξία του και να κερδίσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button