Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: «Χρειάζεται καλύτερη μεταχείριση ο Φετφατζίδης, ανάγκη συγκεκριμένες μεταγραφές»

Ένας σπουδαίος πρώην ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα του Άρη, ο Γιώργος Ζήνδρος μίλησε στο Yellow Radio για τα δύο «πρόσωπα» των κίτρινων, την αλλαγή του Φετφατζίδη και το μέλλον της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Αν χρειάζεται ο Άρης νέους παίκτες:

«Ναι θα χρειαστεί. Φαίνεται όταν έχουμε μερικές απουσίες, η ομάδα χωλαίνει. Όπως ήταν η περίπτωση του τερματοφύλακα, του δεξί μπακ και του σέντερ φορ. Εκεί δεν υπάρχουν λύσεις. Δεν είναι ότι δεν έχουμε λύσεις αλλά στο rotation που γίνεται, όπως με τον Σάσα, χάνεις ένα ποιοτικό χαφ στο κέντρο γιατί τον βάζεις άμυνα».

Ανέφερε ακόμα:

«Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα να θίξω είναι η αλλαγή του Φετφατζίδη, είτε είναι καλός, είτε κακός. Πρέπει να έχει ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να ”τρυπήσει” τις αντίπαλες άμυνες. Δυσκολευόμαστε στην έδρα μας. Παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας και τα χάνουμε εδώ με Λάρισα και Λαμία.

Δεν έχω υπάρξει προπονητής, μιλώ σαν παίκτης. Όταν βγάζεις τον παίκτη στο 60′, τον μειώνεις, τον στενοχωρείς. Ο παίκτης που μπαίνει, επίσης είναι στενοχωρημένος γιατί δεν έχει πολύ χρόνο. Βλέπω και μια δυσαρέσκεια του κόσμου για τον παίκτη σε κάτι ενέργειες. Δεν γίνεται να τους περνάει όλους και πάντα. Ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη φάση είναι ο Φετφατζίδης. Ο Ένινγκ πρέπει να τον ανεβάσει με τη συμπεριφορά του».

Για τα ματς του Άρη:

«Θα πρέπει να αγχωθούμε και να ”σκοτωθούμε” για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε στους επόμενους αγώνες».

Για τα πλέι οφ και την 7η θέση:

«Αυτά μας τα έλεγε και ο αείμνηστος Παναγούλιας. Η επιτυχία με την αποτυχία είναι μια κλωστή. Δοκάρι και μέσα είσαι ήρωας, δοκάρι και έξω αποτυχία».

Αν μπορούν να καλυφθούν οι βαθμοί στα επερχόμενα ματς:

«Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Κερδίσαμε τον Τσιλιγγίρη και αυτό είναι στα συν. Ήταν εξ ανάγκης βέβαια. Έχει τα κότσια ο μικρός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρει τερματοφύλακα».

Για τις μεταγραφές:

«Ο σχεδιασμός είναι να ξέρει τι θέλει ο προπονητής, ο διευθυντής και ο πρόεδρος. Οι αποδεσμεύσεις είναι άλλο κεφάλαιο: πρέπει να ξέρουν πώς να χειριστούν τέτοια θέματα, είναι πολύ δύσκολο.

Είναι όλα θέμα μπάτζετ και ανάγκης ή καλύτερα πίεσης από τον προπονητή».

Αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος:

«Βεβαίως. Το έχει αποδείξει ότι μπορεί και να χτυπήσει μια καλύτερη θέση. Είναι όλα θέμα προγραμματισμού, εμείς απλώς σχολιάζουμε ό,τι βλέπουμε, δεν είμαστε προπονητές, ούτε στη διοίκηση είμαστε».

Αν τον θυμώνει η διαιτησία:

«Ευτυχώς προχθές το VAR λειτούργησε. Κανείς δεν είπε για το γκολ που ακυρώθηκε, δεν το είδε κανείς. Είπαμε μια φορά ευτυχώς με τη διαιτησία, μέχρι στιγμής είμαστε αδικημένοι».

Τέλος είπε:

«Στόχος είναι πάλι η Ευρώπη και ίσως το κύπελλο. Κάθε χρόνο να μεγαλώνει ο σύλλογος κατά ένα βήμα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button