Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: “Σε φόρμα η Μόλντε – Θα είμαστε καλύτεροι”

Στον “Yellow Radio 92,8” και την εκπομπή “Αθλητικό Χ-Press” μίλησε ο Γιώργος Ζήνδρος κατατέθοντας την δική του άποψη για το χθεσινό παιχνίδι του Άρη αλλά και για την επόμενη αντίπαλο των Κιτρίνων, Μόλντε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη είδε από κοντά το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μίλησε στον “Yellow Radio 92,8” για τα όσα είδε από τους παίχτες του Άρη ενώ έκρινε επιτακτική τη χρήση τσάρτερ για το ταξίδι στη Νορβηγία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τις φωνές μας και να φωνάξουμε στον κ. Καρυπίδη να βάλει πτήση τσάρτερ;

“Η πτήση τσάρτερ είναι μια λύση και για εμάς που θα πάμε εκεί αλλά και φυσικά για τους παίχτες. Σε αυτούς πρέπει να επικεντρωθούμε ώστε να πάνε πιο άνετοι και πιο ξεκούραστοι με ώρες που βολεύουν αυτούς ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστούν. Έχουμε λίγα παιχνίδια στα πόδια μας. Πρέπει οι παίχτες να έχουν καλές συνθήκες και να μπορούν να ξεκουραστούν και να συγκεντρωθούν στο επόμενο βήμα. Για αυτό νομίζω είναι επιτακτικό να μπει πτήση τσάρτερ”.

Εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής είστε και πολυταξιδεμένος καθώς δεν χάνετε παιχνίδι του Άρη στο εξωτερικό…

“Παντού είμαι (γέλια). Και στο Τροντχάιμ ήμουν βέβαια”.

Οι παίχτες πρέπει να είναι φρέσκοι και να μην πετάνε τόσες ώρες και να αλλάζουν πτήσεις…

“Θέλει μια μέρα να κάνεις ένα ξεμούδιασμα, να δεις λίγο το γήπεδο. Όλα είναι πολύ στριμωγμένα. Είναι αρχή ακόμη, αυτό μην το ξεχνάμε. Δώσαμε μόλις 2 επίσημα παιχνίδια. Φανήκανε πολλές αδυναμίες τις οποίες ο προπονητής ξέρει πως να διορθώσει. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και για αυτό έχω ελπίδες για καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια”.

Ακόμη και με τσάρτερ βέβαια είναι ένα ταξίδι που διαρκεί 4,5-5 ώρες. Το θυμάστε και εσείς…

“Έτσι είναι. Ήταν ένα πάρα πολύ μακρινό ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Χθες στο παιχνίδι αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και ο Άρης πήρε νομίζω μια δίκαιη πρόκριση

“Ακριβώς. Ήταν μια δίκαιη πρόκριση, δείξαμε καλά στοιχεία, σκοράραμε πρώτοι. Δημιουργήσαμε καλές προυποθέσεις στη συνέχεια. Σίγουρα και οι αντίπαλοι δεν ήταν τόσο κακοί και μας ζορίσαν σε κάποια σημεία. Αλλα γενικά νομίζω πως άξια πήραμε την πρόκριση”.

Ποια ήταν τα συν και οι αδυναμίες που είδατε χθες;

“H άμυνα μας πολύ είναι πολύ δυνατό σημείο. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί μας και ο τερματοφύλακας εμπνέουν εμπιστοσύνη, είναι πάρα πολύ δυνατοί και σταθεροί. Τα πλάγια μπακ είχαν κάποιες λάθος μπαλιές και δείξαν κάποιες αδυναμίες, βέβαια.

Στο κέντρο, Ματίγια και Μπάσα ήταν πάρα πολύ καλοί. Μου άρεσε ο “Φέτφα” γιατί είχε όρεξη παρόλου που φάνηκε να κουράστηκε προς το τέλος. Έκανε τη δουλειά που έπρεπε να κάνει, δημιούργησε, κυνήγησε.

Ο Λάρσον δεν ήταν καλά. Ίσως ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Θέλει και αυτός χρόνο”.

Για τον Ιντέγε

“Ο Ιντέγε ήταν πάρα πολύ καλός. Μου άρεσε γιατί, εκτός από το πέναλτι, ξεκούραζε τους συμπαίχτες τους κρατώντας τη μπάλα, περίμενε τους αντιπάλους να μαζευτούν γύρω του και έτσι δημιουργούσε χώρους.

Πιστεύω πως σε ένα μήνα θα είναι αγνώριστος. Θέλει ακόμη λίγο να εγκλιματιστεί. Κυνυγάει φάσεις, παίρνει μπαλιές. Είναι παίχτης που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα”.

Μια τέτοια πρόκριση είναι σίγουρα σπουδαία αλλά χρειάζεται και άλλη δουλειά η ομάδα…

“Κάθε πρόκριση είναι σημαντική σίγουρα. Ανεβάζει ηθικά και οικονομικά μια ομάδα. Δίνει βαθμούς που μπορεί να χρειαστούν τις επόμενες σεζόν. Η πρόκριση είναι πάντα πρόκιση γιατί βοηθά και οικονομικά τον Άρη αλλά σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες που πρέπει να δουλευτούν”.

Πιστεύετε ότι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόλντε;

“Αυτοί βρίσκονται στη μέση και παραπάνω του πρωταθλήματος. Είναι σε φουλ φόρμα και αγωνιστικό πρόγραμμα και θα βρουν εμάς στην αρχή. Για αυτό λέω πως κάθε μέρα και εβδομάδα που περνάει θα είμαστε καλύτεροι. Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα εκεί πέρα και μετά το “Χαριλάου” θα κάνει πάλι το καθήκον του να βοηθήσει την ομάδα”.

Για τη συνάντηση του με τον Παπέττα και τη εμπειρία του από το σύνδεσμο Super3 Κύπρου

“Μας τιμήσαν οι άνθρωποι. Μπάρμπεκιου, μπύρες, γινόταν χαμός. 100-150 άτομα βρίσκονταν εκεί με ύμους και συνθήματα του Άρη. Ήταν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, περάσαμε πολύ ωραία. Δυστυχώς, μάθαμε ότι βάλαν γκαζάκια τα ξημερώματα. Με τον Παπέττα μας δένει μια βαθιά φιλία. Θυμηθήκαμε τα παλιά”.

Ο κόσμος του Άρη για άλλη μία φορά παρέδωσε μαθήματα

“Βέβαια. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Δεν σταματήσαν τα παιδιά λεπτό τα συνθήματα και να βοηθάνε την ομάδα και η ομάδα τους επιβράβευσε”.

Αληθεύει ότι το ξημερώσατε εκεί με τον Φίστα; (γέλια)

(γέλια) “Ναι, ναι, ήταν υπέροχη βραδιά. Πήγαμε μόνο για πρωινό στο ξενοδοχείο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button