Ποδόσφαιρο

Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΛ: “Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός, δεν δικαιούταν τη νίκη ο Άρης”

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, έκανε λόγο για άδικο αποκλεισμό της ομάδας της αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport FM:

Ποια η επόμενη μέρα του αποκλεισμού; «Αυτό που λέμε πάντα. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ένα πολύ άδικο το αποτέλεσμα, δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι οι παίκτες έδειξαν το πάθος και τη δύναμη στο γήπεδο και φτάσαμε να μιλάμε σήμερα για ένα αποκλεισμό που είναι ξεκάθαρα άδικος».

Που εστιάζεται ο αποκλεισμόςστο θέμα τύχη ή στο θέμα διαιτησία; «Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα της διαιτησίας. Δεν μπορούμε να συζητάμε περισσότερο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Όποιος έχει δει το παιχνίδι, θα καταλάβει τι εννοούμε. Από εκεί και πέρα, με την εμφάνιση που έκανε ο Άρης, δεν δικαιούταν την νίκη και την πρόκριση».

Για το ξέσπασμα του Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου: «Οι αιχμές και τα σχόλια είχαν ξεκινήσει από την εμφάνιση που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε και ένα ξέσπασμα ο προπονητής μας, διότι τα κακά σχόλια για τον τρόπο που έπαιξε η δική μας η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι δεν σταμάτησε. Επέμεναν οι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα ότι δεν είχε γίνει κανένας σχολιασμός. Ο κ. Κέρκεζ πέραν του ότι καταλαβαίνει ελληνικά, ξέρει να διαβάζει και ελληνικά. Δεν έγινε καμία παραπληροφόρηση. Η επόμενη μέρα είναι πως ο ίδιος ο προπονητής έθεσε όλα τα σενάρια στο τραπέζι. Σήμερα με την Γενική Συνέλευση που θα γίνει, όλα είναι στο τραπέζι».

 

Πηγή: philenews.com

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button