Μπάσκετ

Εύστοχος στις βολές όταν η μπάλα έκαιγε

Μπορεί ο Άρης να ολοκλήρωσε τον αγώνα με ένα μέτριο ποσοστό βολών, είχε όμως εξαιρετικό ποσοστό ευστοχίας στα τελευταία 15′

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με συνολικό ποσοστό 61% από την γραμμή της φιλανθρωπίας, παρόλα αυτά όταν η μπάλα “έκαιγε” ήταν εύστοχοι.

Αρχικά σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ευστόχησε σε 2/2 βολές με το σκορ στο 73-72. για να φτάσει την διαφορά στους τρεις πόντους λίγο πριν το τέλος του αγώνα, κάτι που αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντικό καθώς στην συνέχεια ο Σμιθ πέτυχε το δικό του τρίποντο.

Στην παράταση όπου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν είχε την πολυτέλεια των χαμένων βολών εκτέλεσε με 7/8, δείχνοντας ότι είχε την ψυχολογία και την πίστη στον εαυτό της, με την ευστοχία από την γραμμή της φιλανθρωπίας να παίζει κομβικό ρόλο στην επιστροφή του Άρη όταν έμεινε πίσω στο σκορ. 

Συνολικά με εξαίρεση την βολή που έχασε επίτηδες ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο Άρης είχε 11/12 σε τέταρτη περίοδο και έξτρα πεντάλεπτο, ποσοστό που όλοι ελπίζουν ότι μπορεί να μεταφερθεί σε όλο τον αγώνα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button