Ποδόσφαιρο

Επενδύσεις στον ιατρικό τομέα η ΠΑΕ Άρης

Οι κατευθύνσεις από την διοίκηση δόθηκαν και ο Άρης θέλει να επενδύσει στον ιατρικό τομέα προκειμένου να ανέβει επίπεδο και σε αυτό τον τομέα.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο θα γίνει μία μεγάλη επένδυση στον συγκεκριμένο τομέα, με την αγορά μηχανημάτων, αλλά και την στελέχωση του προσωπικού προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ιατρικό τιμ, το οποίο θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο επί δεκαετίες γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής με δεδομένη την προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους του συλλόγου για την εξέλιξη αυτή. Στο πλαίσιο των νέων αυτών πρωτοβουλιών, θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα, αναλαμβάνοντας έναν διαφορετικό ρόλο όμως από τον συνηθισμένο, καθώς θα παραμείνει συνεργάτης των “κιτρινόμαυρων” σε δράσεις που θα αποφασιστούν από κοινού.

Υποψήφιος για να αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου του ιατρικού τιμ είναι ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ιωάννης Αθ. Ράλλης.

Ο ιατρός είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικευμένος στο Ασκληπιείο Βούλας. Μετεκπαιδευθείς στην Γερμανία στην αρθροσκοπική χειρουργική και τις αθλητικές κακώσεις καθώς επίσης και πρώην επιστημονικός συνεργάτης της Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Α.Π.Θ.. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για ορθοπαιδικές επεμβάσεις και παθήσεις μέσω άρθρων του ιατρού όπως για ρήξη μηνίσκου, ρήξη πρόσθιου χιαστού, αστάθεια κατ΄ ώμον άρθρωσης, κάκωση ποδοκνημικής κ.α..

Υπήρξε υπεύθυνος του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχώρησε το 2016. Τις επόμενες μέρες πρόκειται να έχει μία συνάντηση με τους ιθύνοντες του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button