Ποδόσφαιρο

Επίσημη παρουσίαση Ερέρα απο Λας Πάλμας – Οι αναφορές του στην Ελλάδα (photos)

O Πάκο Ερέρα παρουσιάστηκε επίσημα από την Λας Πάλμας, μαζί με τους συνεργάτες του. Ο Ισπανός προπονητής θα έχει μαζί του τελικά και τον Τέλμο ντε Αντρές, ενώ στις δηλώσεις του, τόνισε ότι έφυγε από την Ελλάδα με δική του απόφαση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Άρη:

“Έφυγα από την Ελλάδα με δική μου απόφαση και η ιδέα μου ήταν να ξαναπροπονήσω στο εξωτερικό, αλλά κατά την επιστροφή μου στην Ισπανία, έλαβα μια κλήση από τον πρόεδρο αργά το βράδυ” για να συμπληρώσει: “Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ναι, με κλειστά μάτια, αυτό που έζησα στο Λας Πάλμας, τόσο στο καλό όσο και στο κακό, ήταν θετικό για μένα κι αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ και πάλι.  Για μένα είναι ένας λόγος, μια ευτυχία να προπονήσω και πάλι μια ομάδα όπως η Λας Πάλμας. Είμαι πιο ώριμος προπονητής, έχω μάθει πολλά “, δήλωσε ο Πάκο Ερέρα στην παρουσίασή του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς σκέφτεται να δουλέψει ποδοσφαιρικά στην Λας Πάλμας και ζήτησε μεταξύ άλλων την βοήθεια του κόσμου.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button