Μπάσκετ

Αμφίβολος ο Μαργαρίτης ενόψει Άρη

Δεν πάει Τενερίφη ο Μαργαρίτης, ανοιχτό εάν θα παίξει με Άρη.

Απο την αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς της έβδομης αγωνιστικής του Basketball Champions League κόντρα στην Τενερίφη, εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στον δεξί αγώνα, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί νάρθηκας.

Στην συνέχεια θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του και να προσδιοριστεί ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και παραμένει ανοιχτό εάν θα προλάβει να παίξει κόντρα στον Άρη την Κυριακή στην Πυλαία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί νωρίς το πρωί (06:30) της Τρίτης για την Τενερίφη, με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Μαδρίτη.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Γουίλιαμ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ και Φιλ Γκος.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button