Διεθνή

Ενρίκε: «Ο ημιτελικός με την Μπάγερν έχει αρχίσει»

Ενθουσιασμένος μετά την νίκη με 3-0 στην Ανζέ, που φέρνει την Παρί Σεν Ζερμέν πιο κοντά στον τίτλο, ο Λουίς Ενρίκε, αρνήθηκε να συζητήσει για τους τραυματισμένους παίκτες του και να «δώσει πληροφορίες στην Μπάγερν», την αντίπαλό τους στο Champions League, την ερχόμενη Τρίτη (28/4).

«Έχουμε επεκτείνει το προβάδισμά μας έναντι της Λανς κατά δύο βαθμούς και, πάνω απ’ όλα, δείξαμε την ικανότητά μας να αποδίδουμε καλά. Δεν είναι τόσο εύκολο, επειδή εάν αρχίσεις τον αγώνα πολύ ήρεμα, πολύ χαλαρά, στην Ανζέ, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ομως εμείς μπήκαμε στο ματς πολύ θετικά. Ο αγώνας έγινε απλός, επειδή κάναμε καλά την δουλειά μας», επεσήμανε ο Ισπανός προπονητής της Παρί ΣΖ και πρόσθεσε:

«Ο επερχόμενος αγώνας με την Μπάγερν, είναι το είδος του αγώνα όπου μπορούν να προκύψουν προβλήματα. Αλλά δεν υπήρχαν καθόλου, και αυτό δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε τον ημιτελικό (σ.σ. του Champions League εναντίον της Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη).

Αναφερόμενος στην αποβολή του Γκονσάλο Ράμος, ο Ενρίκε σχολίασε: «Είναι απλώς μια μικρή λεπτομέρεια. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν επιθετικό να αποβάλλεται χωρίς να σκοπεύει να κάνει φάουλ. Θα παίξουμε αυτόν τον ημιτελικό εναντίον της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη, αλλά είμαστε οι πρωταθλητές και θέλουμε να παραμείνουμε. Οι αλλαγές έγινε γιατί υπήρχαν διάφοροι λόγοι. Αλλά ας είμαστε σαφείς, ο ημιτελικός εναντίον με την Μπάγερν έχει αρχίσει και δεν δίνω καμία πληροφορία».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η Παρί ΣΖ θα παίξει σε ημιτελικό Champions League για τρίτη διαδοχική χρονιά, για πρώτη φορά στην Ιστορία της, ο Ενρίκε απάντησε: «Σημαίνει τα πάντα. Απίστευτοι παίκτες, μια ομάδα υψηλού επιπέδου, ένας πολύ ανταγωνιστικός σύλλογος, οι οπαδοί που είναι πάντα δίπλα μας, η πόλη του Παρισιού που επιτέλους ήθελε να κατακτήσει το Champions League».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button