Ποδόσφαιρο

Ενκουλού: Ο δεύτερος ξένος στην ιστορία του Άρη που πήγε Μουντιάλ

Ο Νικολάς Ενκουλού, με την κλήση του στο Μουντιάλ του Κατάρ, που ξεκινά αύριο (20/11) έγινε ο δεύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του Άρη που πηγαίνει σε Μουντιάλ όντας ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο Καμερουνέζος στόπερ του Άρη, Νικολάς Ενκουλού, είναι ο δεύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε Μουντιάλ ως ποδοσφαιριστής του “Θεού του Πολέμου”, με τον πρώτο να είναι και αυτός από το Καμερούν.

Ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής του Άρη, που “κλήθηκε” να εκπροσωπήσει τη χώρα του όσο ήταν ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων” είναι συμπατριώτης του Νικολάς Ενκουλού.

Ο λόγος, για τον Ζοέλ Επαλέ, ο οποίος εκπροσώπησε την χώρα του στο Μουντιάλ του 2002, το οποίο έλαβε χώρα στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, με τη Βραζιλία να το κατακτά.

Σε αυτό το Μουντιάλ, η Εθνική ομάδα του Καμερούν βγήκε 3η και δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας στον όμιλό της τη Γερμανία, τη Βόρειο Ιρλανδία και τη Σαουδική Αραβία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Ζοέλ Επαλέ, δεν είχε βρει χρόνο συμμετοχής στη διοργάνωση, αλλά με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είχε 38 συμμετοχές και 5 γκολ, σε όλη του την καριέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button