Μπάσκετ

“Είχε ενέργεια ο Άρης, συγχαρητήρια…”

Τα εύσημα του Ντέγιαν Ράντονιτς στους “κίτρινους”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: “Ο Άρης έπαιξε καλό παιχνίδι, με ενέργεια και συγχαρητήρια για τη νίκη. Αντιθέτως εμείς ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο διάστημα που ανταποκριθήκαμε δεν ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη.

Χάσαμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του αγώνα. Περιμέναμε τον Άρη να παίξει με ενέργεια αλλά η δική μας αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν γεμάτη λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αμυντικά και επιθετικά αλλά δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη».

Έχω μιλήσει για τους στόχους της ομάδας. Χρειαζόμαστε χρόνο να δούμε ποιοι είμαστε. Δεν ξέρω αν ο χρόνος που έχει περάσει είναι αρκετός για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Με τη Ρεάλ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν το κάναμε.

Το ίδιο έγινε και σήμερα. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις μ’ έναν πλέι μέικερ. Χρειαζόμαστε τον Ουόλτερς. Προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα αλλάζοντας το πλάνο αλλά και τον ρόλο κάποιων παικτών όπως ο Γκριγκόνις”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button