Μπάσκετ

“Είμαστε μια οικογένεια στον Άρη – Να παραμείνουμε ταπεινοί, ευχαριστώ τον κόσμο”

Οι δηλώσεις του Καστρίτη

Ο Γιάννης Καστρίτης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε:

“Πολλά μπράβο στα παιδιά. Ηταν μια σημαντική νίκη στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ηταν το πρώτο ματς απέναντι σε μια δύσκολη πρώτη τετράδα αγώνων. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι πως τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Εχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε νέοι, νεαροί, φρέσκοι στην Ευρώπη και το πρώτο ζητούμενο είναι να ανεβάσουμε την πνευματική προσέγγιση και η διαχείριση άσχημων αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Ακόμη, δεν είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να διαχειριστούμε μια πολύ καλή νίκη. Αν δεν συνεχίσεις να δουλεύεις με ταπεινότητα, θα μείνεις πίσω. Πολλά μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο, τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Για το ότι και πέρυσι ο Άρης άρχισε με νίκη επί του ΠΑΟ: “Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Μετά το ματς με τον Παναθηναικό πέρυσι, κάναμε τέσσερις σερί ήττες. Άρα, δεν είμαι προληπτικός”.

Για τους “κοντούς του Άρη: “Εχουμε τρεις βασικούς χειριστές, ακόμη και ο Φίλλιος μπορεί να βοηθήσει. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεσή του από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Ηταν ένα σχήμα που μας έδωσε λύσεις. Το σημαντικότερο για εμάς και αυτό που θέλουμε να επενδύσουμε, είναι φρέσκια παιδιά, φρέσκια μυαλά και να έχουν κίνητρο. Ο ένας να παίζει με τον άλλον, να έχει καλό χαρακτήρα. Ετσι πορευόμαστε. Ολες οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες και για την διοίκηση. Ολοι στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό ματς, με την βοήθεια του κόσμου μας”.

Για την διαχείριση του αγώνα: “Για μένα το σημαντικότερο σήμερα, είναι το πώς μπήκαμε στο ματς. Ειδικά οι ρούκι έκαναν το στεπ απ. Ο Χόρκλερ -πριν χρεωθεί με φάουλ- έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να πάει καλά, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Κάναμε λάθη και κρατάω ότι είμαστε μια οικογένεια. Δουλεύουμε σκληρά. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεση όταν κερδίζαμε με 15 πόντους. Αλλά μέσα από την άμυνά μας, κρατηθήκαμε”.

Για την “χημεία” της ομάδας στα γκαρντ: “Εχουν το ένστικτο του σκόρερ αλλά αντιλαμβάνονται τι ζητάμε από αυτούς. Και ο Χάγκινς διαχειρίστηκε σωστά το ματς και ο Νότε αλλά και ο Βασίλης. Δουλεύουμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αυτός τους τρεις”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Την μεγαλύτερη πίεση στους εαυτούς μας, την βάζουμε εμείς. Οι άλλες ομάδες ενισχύθηκαν. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button