Ποδόσφαιρο

Δύο μήνες στον Ηρακλή ο Μπαξεβάνος με μηδέν προπονήσεις

Στον πάγκο του Ηρακλή επέστρεψε ο Σπύρος Μπαξεβάνος , με τον στόχο να διεκδικήσει την άνοδο ωστόσο πάγωσε τα πάντα ο κορωνοϊός .

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος στον πάγκο του Ηρακλή συμπληρώνει δύο μήνες ,και ο τεχνικός είναι ο εκλεκτός των διοικούντων και του Θόδωρου Δρακόπουλου του Ηρακλή για να οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία την ομάδα της Θεσσαλονίκης .

Οι συνθήκες ωστόσο δεν έχουν επιτρέψει να προπονήσει μέχρι σήμερα τους ποδοσφαιριστές του στον πενηντάχρονο τεχνικό . Η απόφαση που πάρθηκε για να διακοπούν οι προπονήσεις των ομάδων αλλά καιτο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , δεν επιτρέπει να λειτουργήσουν με ομαλότητα οι συλλόγοι .

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Έλληνας προπονητής τις τύχες των «κυανόλευκων» έσπευσε να επικοινωνήσει με όλους τους παίκτες της ομάδας, με όποια μέσα ήταν διαθέσιμα.

Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους οι κυανόλευκοι, για να υπάρχει μια βάση στην οποία θα μπορέσουν να δουλέψουν όταν επιστρέψουν στα γήπεδα, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button