Ποδόσφαιρο

Ακόμη πιο κοντά στον Μήτρογλου!

Έχουν προχωρήσει αρκετά οι επαφές με τον Κώστα Μήτρογλου, και απ΄οτι δείχνουν όλα είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα των κιτρινόμαυρων, κάνοντας ένα μεγάλο μεταγραφικό μπαμ.

Έκανε την καθοριστική κίνηση ο Άρης για τον Κώστα Μήτρογλου, κάνοντας την δική του υπέρβαση περιμένοντας τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μαρσέιγ.
Δεν παίρνει παιχνίδια ο Έλληνας επιθετικός απο τη γαλλική ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι ενεργά έχει να παίξει από τον Μάρτιο του 2020. Υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες αυτήν την στιγμή όμως να λυθεί το συμβόλαιο του Μήτρογλου παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και να γίνει η τελική κίνηση για την απόκτησή του, παρά το υψηλό οικονομικό κόστος.
Στην προκειμένη περίπτωση το πλεονέκτημα είναι ότι έχει βρεθεί ανάμεσα στον Άρη και τον διεθνή επιθετικό κοινό σημείο επαφής .
Για την απόκτησή του αυτήν την στιγμή οι πιθανότητες είναι μεγάλες , όπως έχουν προκύψει μετά τον νέο κύκλο συζητήσεων που άνοιξε ανάμεσα στην πλευρά της Μαρσέιγ και του παίκτη τις τελευταίες ώρες ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Αυτό θα γίνει εφόσον βρουν οι δύο πλευρές σημείο επαφής στο οικονομικό, την στιγμή που τα νούμερα είναι μεγάλα. Εφόσον η χρυσή τομή βρεθεί ανάμεσα σε Μήτρογλου και Μαρσέιγ , τότε οριστικά θα ανοίξει ο δρόμος για την έλευσή του στο Κλεάνθης Βικελίδης!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button