Ποδόσφαιρο

Διγκόζης: “Ο Άρης θα ανέβει, θα βοηθήσουν σημαντικά Μπαστακός και Χαντί”

Ο πρώην προπονητής της Δόξα Δράμας  Άγγελος Διγκόζης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την λύση συνεργασίας του με την Δόξα:

Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ήταν  μια συνεργασία που έληξε για κάποιους λογούς, να πω ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει, επιθυμία ήταν η ομάδα να βγει κατηγορία και του το έλεγα όχι ότι δεν είναι εφικτό του προέδρου, αλλά όπως φτιάχτηκε η τότε ομάδα ήταν πάρα πολύ  δύσκολο.

Δεν μπορεί να πάει μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει επειδή ξαφνικά βρέθηκε να παίξει στην β’ εθνική και έκανε 8 μεταγραφές είναι αδιανόητο. Πραγματικά είμαι χαρούμενος  που δούλεψα σε αυτή την ομάδα που λέγεται Δόξα Δράμας και η κάθε μέρα που περνάει είναι εάν μάθημα δουλείας και ζωής.

Εμείς ήμασταν μια ομάδα που κάναμε τις τελευταίες μας μεταγραφές και οι άλλες ομάδες όπως  ο Άρης η Παναχαϊκή τα Τρίκαλα,  είχανε ξεκινήσει και είχαν κάνει το προγραμματισμό τους από το καλοκαίρι και εμείς ξαφνικά επειδή ξυπνήσαμε ένα πρωί, θέλαμε να χτυπήσουμε ή να προσπεράσουμε αυτές τις ομάδες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό:

Αν δεν ήξερα το δυναμικό και των δυο ομάδων, θα έλεγα ότι είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, αλλά αυτή τη στιγμή και λόγω ψυχολογίας χωρίς να θέλω να προσβάλω τους ποδοσφαιριστές της Πανσερραϊκού, ο Άρης υπερτερεί στο δυναμικό, αλλά είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτά και ο Πανσερραϊκός προχθές πήρε ένα καλό αποτέλεσμα, που του δίνει ψυχολογία, νομίζω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι ο κόσμος του Άρη να πάει Σέρρες και να κερδίσει ο καλύτερος και όχι ο πιο τυχερός όπως στο δικό μας παιχνίδι.

Για το αν είναι δίκαια στη πρώτη θέση ο Άρης:

Για να είναι στην πρώτη θέση είναι δίκαια, κάποια αποτέλεσμα τα πήρε, γιατί έχει εμπείρους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι δίκαια είναι στη πρώτη θέση και πιστεύω θα ανεβεί,  ο Άρης, ο Πανσερραϊκός, η Δόξα, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή, νομίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο της έχει ανάγκη αυτές τις ομάδες,  εύχομαι την επομένη τριετία να είναι στην Σούπερ Λίγκα όλες.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή, δείχνει ένα σταθερό αγωνιστικό προφίλ και μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα είτε είναι σε καλή είτε σε κακή μέρα και είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Για τον ΟΦΗ:

Είναι μια ομάδα που συμπαθώ και αγαπώ, νομίζω ότι η διαιτησία δεν έχει κάνει τα τραγικά λάθη.

Για τον Μπαστακό και Χαντί είπε:

Είναι δύο πολύ καλές κινήσεις για τον Άρη, είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Πρέπει να είναι σοβαρός αν και έχει έναν έμπειρο προπονητή και τεχνικό διευθυντή που γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει στην ομάδα, αλλά απέξω λέω ότι πρέπει να δείχνει την ίδια σοβαρότητα και να παίρνει τα αποτελέσματα σε κάθε αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button