Ποδόσφαιρο

Διαθέσιμοι προς πώληση Μπάρκας, Λιβάγια και Γαλανόπουλος στην ΑΕΚ

Διατεθειμένη να αποχωριστεί μερικούς από τους καλύτερους τις παίκτες με τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα είναι η ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση πάντα με τον Ιταλό προπονητή θα ασχοληθούν σοβαρά με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται με τους Ζεράλδες και Σιμάο να είναι οι δυο εξ αυτών. Ο ένας θα επιστρέψει πίσω στη Σπόρτινγκ αφού δεν θα ισχύσει μετά τον Ιανουάριο ο δανεισμός του, ενώ ο άλλος λογικά θα μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα ο Ίβιτς θα ασχοληθεί με το θέμα των πωλήσεων ποδοσφαιριστών, με τις περιπτώσεις να είναι συγκεκριμένες. Ο Σέρβος γνωρίζει ποιοι μπορούν να αποφέρουν χρήματα στα ταμεία και κυρίως ποιοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Οι Μπάρκας, Λιβάγια και Γαλανόπουλος είναι σε πρώτη φάση στο κάδρο, αλλά με τη λογική ότι αν καταφτάσει πρόταση για αυτούς θα ικανοποιήσει οικονομικά και θα προκύψουν αρκετά έσοδα. Εφόσον λοιπόν γίνει κάποια πώληση τότε η ΑΕΚ δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ, αλλά και ενός μέσους και ενός εξτρέμ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button