Ποδόσφαιρο

Δεν “λύγισε”: Η διαιτησία τον “φρέναρε” στο πρώτο μέρος αλλά “άρπαξε” το “διπλό”!

Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 0-2

Πήρε μια νίκη που ήθελε πάρα πολύ… Ο Άρης κέρδισε τον Βόλο με 0-2, παρά την τραγική διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου. Οι Μορόν και Νταρίντα ήταν οι σκόρερ του “διπλού”.

“Αγευστο” πρώτο μέρος από πλευράς φάσεων, τραγική η διαιτησία!

Η πρώτη τελική ήταν από τον Μορόν στο 1′ ενώ μέχρι το στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο. Στο 18′ ο Σουλεϊμάνοφ δέχτηκε αγκωνιά στο πρόσωπο και ο Τρουιγιέ είδε την κίτρινη κάρτα. Αλλη μια κάρτα είδαν οι γηπεδούχοι, αυτή στον Κλάβτσιτς για τάκλιν στον Φατόρε, που έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη, όπως σε κόκκινη θα μπορούσε να αναβαθμιστεί και η κάρτα που δόθηκε για αγκωνιά στον Σουλεϊμάνοφ.

Το πρώτο κόρνερ του Άρη ήρθε στο 23′ αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 36′ ο Μπράμπετς άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Εγινε σέντρα από τα δεξιά από τον Νταρίντα και ο Τσέχος από κοντά διαμόρφωσε το 0-1. Ομως ο Σιδηρόπουλος που ήταν στο VAR, ακύρωσε το τέρμα, δίχως ο Τσιμεντερίδης (πρώτος ρέφερι) να τσεκάρει τη φάση.

Στο συνδρομητικό κανάλι τόνισαν πως το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Τσέχου, ωστόσο να σημειωθεί πως πριν την συγκεκριμένη φάση, παίκτης του Βόλου (Καλογερόπουλος) βρήκε με το χέρι την μπάλα αλλά αυτό δεν το είδε κάνεις! Το ημίχρονο τελείωσε δίχως τέρματα, με ελάχιστες φάσεις (0-0) και τραγική διαιτησία…

Απείλησε ο Βόλος, κέρδισε πέναλτι ο Άρης και 0-1 ο Μορόν

Στο 50′ ήταν η καλύτερη φάση από τον Βόλο, όταν το σουτ του Λούνα από πλεονεκτική θέση, έφυγε άουτ. Ο Άρης δεν είχε μπει καλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αργότερα ήρθε η… λύση. Στο 58′ ο Καλογερόπουλος τράβηξε την φανέλα του Μπράμπετς σε προσπάθεια του τελευταίου να πάρει την κεφαλιά και ο Τσιμεντερίδης πήγε στο VAR να δει τη φάση. Εδειξε την βούλα του πέναλτι και ο Μορόν που ήταν ο εκτελεστής, έγραψε το 0-1 στο 60΄.

Aσίστ ο Σουλεϊμάνοφ, το 0-2 ο Νταρίντα

Στο 73′ ο Μορόν δεν πάσαρε νωρίτερα στον Σουλεϊμάνοφ, κλείστηκε στα δεξιά ενώ πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο και χάθηκε η ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό, όμως, δεν συνέβη λίγο αργότερα… Ο Νταρίντα έκανε το 0-2 (75′) μετά από γύρισμα του Σουλεϊμάνοφ από τα δεξιά. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης κέρδισε με 0-2.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72’ Μαχαίρας), Γκλάβντσιτς, Τρουιγιέ (72’ , Μπερτόγλιο (48’ Κόρμπα), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46’ Άλχο), Γκαρσία

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα (90+2 Σαμόρα), Πάρντο (81’ Ζουλ), Σουλεϊμάνοφ (81’ Κάρλσον), Παναγίδης (64’ Μενέντες), Μορόν

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button